Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti esetetekben igaz volt hogy amikor a legkevésbé vártad botlottál bele a szerelembe?
Próbálok nem mindennap álmodozni és várni, várni hogy mikor találkozok végre valaki különlegessel, aki szeret és odavan értem és viszont tehát szeretnék egy rendes kapcsolatot, stb. És a legkisebb dolgokkal is tudom hogy így van, pláne ezzel, hogy amikor a legkevésbé számítunk rá akkor valamilyen úton-módon elér minket. Pl ha elkezdek aggódni hogy "legyen valaki ismerős a buszon" akkor tuti nem lesz ott de ha épp el vagyok foglalva valamivel akkor tuti hogy meglátom, hogy ott van. Értitek, a véletlenek mindig elérnek valahogy. De egyszerűen folyton ezen jár az agyam, hogy elég jól nézek-e ki meg minden helyes járókelő pasit megnézek, stb...
Tehát gondoljatok vissza hogy amikor találkoztál a szerelmeddel abban az életszakaszban/pillanatban hogy érezted magad, stb.?
16L
Én egyszer teljesen kivoltam épp, és azt hittem, hogy már senkinek nem fogok kelleni. És akkor egyszercsak ott volt a lány, ott ragyogott, és nem volt kérdés semmi sem. :)
Szóval igen, sokszor akkor jön, amikor nem számítunk rá.
a fő kérdés:
igen.
mindig így volt
Amikor nagyon vártam akkor sem, amikor a legkevésbé vártam akkor sem.
Csakhogy legyen ellenpélda is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!