Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rányitottam nővérem barátnőjér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányitottam nővérem barátnőjére fürdés közben nemtom kiverni a fejemből a testét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 9. 18:13
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Te hány éves vagy és a csajszi hány éves?

Egyépként szép a melle és láttad a pináját is?

2014. jan. 5. 01:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Haver egy cipőbe járunk csak én úgy jártam h atjott a csaj tanulni egyutt csinaltuk a lecot "véletlen" leontottem teaval es hat ragdt tole de nem hozott valto cucot odaadtam neki egy pulcsim bement a furdobe elfelejtettem torcsit adni neki bementem bevittem a torcsi nagyon jo teste volt raadasul ruha sem volt rajta utanna kimentem o megszaritkozott azt kepzeld el h csak pulcsi es tanga volt rajta mert a pulcsija a poloja a melltartoja es a nacija szaradt nekem meg felallt a csajra de egyikunk se banta
2014. nov. 23. 11:20
 23/25 anonim ***** válasza:
22-es, remélem szex is megvolt.
2014. nov. 23. 11:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Még szép h megvolt:)
2014. nov. 23. 12:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Elmondhatod neki, hogy véletlen rányitottál és a látványától dobtál egy hátast! (Nem kell bocsánatot kérned, mert nincs miért!)

A meztelenség nem bűn és nem szégyen - ha nem élnek vele vissza és nem öncélú a magamutogatás!

Ha bejössz neki, akkor nem fog hisztizni (neveltetés kérdése: lehet hogy fut egy kört illemből, de annak nem kell bedőlni) és nagyon jól fog esni a dicséreted!

Félig nyert ügyed lesz...:)

2014. nov. 23. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!