Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kėne pár tipp. Hogyan járjak sikerrel egy lánynál?
Hát nálam pl elég volt EGY apró dolgot csinálniuk, hogy beléjük essek. Ez persze függ a kortól is, de pl engem teljesen levett a lábamról, akkor maikor este eljött az ablakom alá, esőben. Most persze, nem csak úgy a semmiből. Vagy egyszerűen csak csinált valamit, amit eddig még soha nem csináltak velem. Valami őrültséget. És hozzáteszem, hogy akik ezeket csinálták, nem a kinézetükről voltak híresek.
És büszke vagyok magamra, hogy engem nem csak a pénz, és a külső érdekel, nekem az a fontos, hogy boldog legyek, ha vele vagyok, nem az, hogy menő.
Nálam mindig teli találat ha egy fiúnak jó humorérzéke van és laza, de egyben tekintélyes és férfias. Plus zelső benyomásnál fontos a megjelenés: legyen ápolt a hajad és a körmeid, és ne úgy nézzen ki a cipőd mint valami csövesé. Ja, és nálam az illatok indítanak be mindent.. Nagy hatással bírnak, én beindulok attól, ha egy pasinak jó illata van. :D
Legyél udvarias, de ugyanakkor ne jöjjön le az, hogy bármit megtennél a lányért -mégha ez így is van. Mi lányok szeretünk küzdeni a pasikért.
Bár ha egy lánynak nem jössz be, lehozhatod neki a csillagokat az égről, akkor se lesz semmi.. Hidd el, ismerem magunkat.
Hajrá! :) Ha kell még tipp, írj rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!