Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kėne pár tipp. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kėne pár tipp. Hogyan járjak sikerrel egy lánynál?

Figyelt kérdés
Lányok ti mit javasoltok? Akár fiúk is.
2013. dec. 8. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam pl elég volt EGY apró dolgot csinálniuk, hogy beléjük essek. Ez persze függ a kortól is, de pl engem teljesen levett a lábamról, akkor maikor este eljött az ablakom alá, esőben. Most persze, nem csak úgy a semmiből. Vagy egyszerűen csak csinált valamit, amit eddig még soha nem csináltak velem. Valami őrültséget. És hozzáteszem, hogy akik ezeket csinálták, nem a kinézetükről voltak híresek.

És büszke vagyok magamra, hogy engem nem csak a pénz, és a külső érdekel, nekem az a fontos, hogy boldog legyek, ha vele vagyok, nem az, hogy menő.

2013. dec. 8. 22:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Kössz a hasznos válaszokat! :D
2013. dec. 9. 16:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálam mindig teli találat ha egy fiúnak jó humorérzéke van és laza, de egyben tekintélyes és férfias. Plus zelső benyomásnál fontos a megjelenés: legyen ápolt a hajad és a körmeid, és ne úgy nézzen ki a cipőd mint valami csövesé. Ja, és nálam az illatok indítanak be mindent.. Nagy hatással bírnak, én beindulok attól, ha egy pasinak jó illata van. :D

Legyél udvarias, de ugyanakkor ne jöjjön le az, hogy bármit megtennél a lányért -mégha ez így is van. Mi lányok szeretünk küzdeni a pasikért.

Bár ha egy lánynak nem jössz be, lehozhatod neki a csillagokat az égről, akkor se lesz semmi.. Hidd el, ismerem magunkat.

Hajrá! :) Ha kell még tipp, írj rám :)

2013. dec. 13. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!