Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ő egy jó csaj a képen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan ismerik, mindenkinek megvan róla véleménye, mint 15 éves kis akárkicsoda, de én most arra vagyok kíváncsi, hogy a pasik szemében mennyire számít vonzónak kinézetre. Előre is köszi az értelmes válaszokat. (Jár értük a zöld pacsi)
2013. dec. 7. 21:59
1/28 anonim válasza:
Minimum az a kérdésem, hogy EZ KI? :)
3/28 A kérdező kommentje:
Jade Handkammer. Arról híres, hogy 15 éves, és a moziban megujjazták.
2013. dec. 7. 22:01
4/28 anonim válasza:
Szerintem idétlen...vagy nem is tudom. Gyerekes. Nem jó csaj.
Miért ismerik sokan? Ő ki?
23f
5/28 anonim válasza:
a 2. képen tényleg tetszik a csaj. Én nem ismerem de a 3. kép abszolút nem tetszik. :))
6/28 anonim válasza:
nem rossz, de nem egy nagy szám.
7/28 anonim válasza:
A haja nagyon szép de tiszta gebe.
10/28 anonim válasza:
nem tetszik...én ismerem ez valami Jade Handkammer vagy hogy kell írni netes celeb sz*rság... nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!