Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek Demi Lovato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek Demi Lovato külseje/alakja? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Felszedett néhány kilót, ami szerintem az előnyére vált. Vagy ez már szerintetek kövér? Ugyanezen a szinten mozgok.
2013. dec. 7. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egy szépség.
2013. dec. 7. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:

3 kiló sminkből ennyit hoztak ki?

[link]

Fujj, egyáltalán ki ő, hogy folyton mindenki róla linkelget meg érdeklődik.

2013. dec. 7. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány kg vakolat van ezen? De még így is démoni feje van.
2013. dec. 7. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Tényleg gáz, hogy 3 kg smink után is csak ennyi. Nekem az egyik barátnőm kifejezettem csúnya, de az esküvőjén gyönyörű volt-és azt csak egy kozmetikus31 fodrász hozta össze.

Akkor ez a csaj milyen lehet már make up nélkül? Jézus, hagyjuk!

2013. dec. 7. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Rusnya egy koca, az már biztos.
2013. dec. 7. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy ne másokhoz akarj igazodni. Tudom, hogy trendi a fogpiszkáló testalkat, de jobb, ha van mit fogni. A ropi nem szép. A ropi nem csinos. Ne akarjatok már állandóan fogyni.
2013. dec. 7. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
a google dobott róla ki olyan képet amin jó alakja van, és olyat is amin hatalmas tokája van. szerintem alapvetően igenis csinos lány, de nem vékony alkat így oda kell figyelnie magára különben bajok lesznek.
2013. dec. 7. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A súlyáról csak annyit hogy olvassatok vissza kicsit az életébe és utána kell ebben a témában ítélkezni!!!! Az arca meg szerintem szép!! :)) <333
2014. jún. 22. 16:32
 9/9 anonim válasza:

valaki linkelje már be máshogy azt a képet, mert nem hozza be.

de szerintem smink nélkül is kifejezetten szép arca van

2014. szept. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!