Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, mit szólnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mit szólnátok, ha a barátotok előállna ezzel?

Figyelt kérdés

Én már tudom,véleményekre lennék kíváncsi,hogy mások mit szólnának ehhez?

5 éves párkapcsolat,heti több alkalom szex,a másik fél nincs elhanyagolva,és ezt ő is hangoztatja.

Na de!

Előállna azzal,hogy ő úgy érzi nem igazán élte ki magát (27 éves),és szeretne flörtölgetni,ismerkedni másokkal.

Persze ezt úgy,hogy a kapcsolatotok megmarad,(elvileg)szeret téged,csak ő úgy érzi,hogy neki szüksége van erre,de ha ellenzed,és nem fogadod el,veled marad.

Kérdéses,hogy te is vele maradnál e egyáltalán ezek után?

Elvileg szex nem lenne,na de amit én nem értek (és tőle nem kaptam egyértelmű magyarázatot)

Ha nincs szex,akkor ez hogyan működhetne élesben?

Elmegyek randizni,ismerkedni egy lánnyal,majd mikor arra kerülne a sor,hogy szeretkezzünk,dobom,aztán jön a következő 10-20 lány,aztán amíg nem érzem azt,hogy elég volt,addig ugyanazt csinálom,mint az első lány esetében?

Mert ez így baromság....

Ti hogyan viszonyulnátok ehhez?

2013. dec. 7. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ilyennel előállna, akkor otthagynám a francba és csináljon, amit akar.
2013. dec. 7. 12:45
 2/14 anonim ***** válasza:
1. válaszoló leírta, amit akartam.
2013. dec. 7. 12:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolni is azt jelenti, hogy már nem te vagy a mindene és nem szeret igazán.

Valami nekem azt súgja, hogy a jelenlegi párod félre lépet és ezzel próbál talán enyhíteni a lelkifurdalásán.

Ha nemet mondasz akkor úgy veszi mintha elmondta volna neked ez az ötlet révén és mehet minden tovább.

2013. dec. 7. 12:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Láttam az Elhajlási engedély c. filmet?

A nők kitalálják hogy elhajlási engedélyt adnak a párjuknak. Egy bizonyos ideig azt csinálnak amit akarnak, nőzhetnek, bulizhatnak, de miután letelt az idő akkor minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Egyik férfinak se sikerült becsajozni...

2013. dec. 7. 12:55
 5/14 Költőnő? ***** válasza:

ez innentől már úgyse lenne normális kapcsolat.

Menjen, éljen, de nélkülem.

Amúgy bírom sok ffinál ezt a mai felfogást.

A kapcsolat jó részei (törődés, szeretet, társaság, odafigyelés, gondoskodás, együttérzés, támogatás, szex, stb) kell, de amint realizálódik, h Te is csak egy emberi lény vagy, meg a kapcsolat sem vmi éteri történés, előállnak az érdekesnél érdekesebb megoldások, elméletek.

2013. dec. 7. 12:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem csalt meg,mert tudom hogy nem tenné meg,illetve a munkája révén ideje se lenne úgy intézni,hogy ne derüljön ki.

Minden áldott nap munkaidő lejárta után percre pontosan ugyanakkor ér haza....

Ő az olyan dolgok híve,amikbe mindkét fél beleegyezése szükséges....pl anno a hármas szex lehetőségét is felhozta,3 év után.

Én már akkor el akartam hagyni,hazaköltöztem,de sírva könyörgött,hogy menjek vissza hozzá,bármit megtenne értem,és őt nem érdekli,ha nemet mondok.

Még le is térdelt előttem....

Viszont ő ilyen,ezen rengeteget beszéltünk,nem tud változni....

2013. dec. 7. 12:56
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 12:55

Azért szerintem a filmet ne keverjük a valósággal!

ok?

2013. dec. 7. 12:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Túl korán találkoztatok, még nem élte ki magát. Szerintem nincs sok választásod.

Ő kíváncsi, és ezt a kíváncsiságát előbb-utóbb ki fogja elégíteni. Sajnos még nem élte ki magát. Próbál hozzád hűséges lenni, de valószínűleg egyre nehezebb lesz neki.

Másrészről a számodra eléggé megalázó az a helyzet, amibe hozott téged.

2013. dec. 7. 13:07
 9/14 Költőnő? ***** válasza:
utolsó remekül összefoglaltad
2013. dec. 7. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy ő ilyen és nem tehet róla, egy erkölcstelen ember, akiben nincs tartás és az első jelek után ki kellett volna vágni a francba.Egy hármas felvetése után te képes voltál jót gondolni róla és visszafogadni?Akkor viseld a következményeket.
2013. dec. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!