Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz e esélyem nála?

Figyelt kérdés
Helo 17/f vagyok eddig csak 1 barátnőm az is csak általános 8.ba, sokáig kisebbségi komplexusom volt, piszkáltak stb a hangom miatt mert eléggé béna volt, mióta "átmutálódott" azóta megváltozott minden nagyon mély hangom van, és sokan felnéznek rám haverok közül is, múltkor csak úgy megszólaltam egy szórakozó helyen 1csajjal szemeztem nagyon megtetszett csak ő elment sajna hamar,(gondolom bejött neki a mély hang, és nem akarok beképzelt lenni elég helyes vagyok:) felvettem msn-re beszélgettem vele, szerintetek odamenjek majd hozzá személyesen?
2009. nov. 22. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, menj. Ennél bővebben nincs értelme elmondani, ahogy leírtad, persze, hogy igen.
2009. nov. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!