Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van, hogy úgy érzem, mintha szétrepednék?
Figyelt kérdés
Miután a párommal lefekszünk egymással ég a hüvelybemenetnél és piros is,de csak utána és el is múlik egy nap múlva.Lehet,hogy a gumi kidörzsöli vagy csak simán túl szűk vagyok?Esetleg valami más az oka?2009. nov. 22. 21:57
1/3 anonim 

válasza:

Próbálj meg jobban ellazulni, legyen több előjáték, használjatok síkosítót!
2/3 anonim 

válasza:

Síkosító vagy hosszabb előjáték. VAgy lassabb gyengédebb tempó.
3/3 anonim 

válasza:

Pontosan, ha gumit használtok, a párod nyaljon ki rendesen (nem tudom jobban mondani), hogy jól benedvesedj, és könnyebben magadba fogadhasd őket, akár gumival, akár anélkül.
Tudom, az óvszereken van valami alap kis síkosító, de az önmagában egyszerűen nem elég semmilyen körülmények közt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!