Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne Ti hogy látjátok, azért nyűglődöm, mert esetleg terhes vagyok?
Viszonylag komoly kapcsolatban élek és a párommal pár hete kétszer is szeretkeztünk védekezés nélkül (úgy értem, még megszakítás sem volt). Igaz, hogy utána kicsattogtam a fürdőszobába és kimostam magam, de most rám tört a bizonytalanság. Az elmúlt napokban érzelmileg és hangulatilag totál K.O. vagyok, komolyan még én is meglepődtem magamon, hogy ennyire frusztrált vagy éppen picsogós hogy' lehetek. A melleim is mintha feszülnének. Ám, a napokban kéne, hogy megjöjjön, tehát könnyen lehet, hogy nem terhes vagyok, hanem csak a menzeszem miatt nyűglődöm. :) Valójában azzal sincs gond, ha terhes vagyok, mint mondtam, viszonylag komoly a kapcsolatunk és elég sokat beszélgettünk már a gyerekvállalásról. Csak azt szeretném tudni, hogy szerintetek melyiknek van nagyobb esélye, terhes vagyok vagy csak megjön mindjárt?
Oké, tudom, hogy ez így elég béna, hogy itt érdeklődöm és nem rohanok terhességi tesztért, de most este gondolkodtam el a tüneteken és ilyenkor meg már sehol nem találok a környéken nyitva tartó gyógyszertárat. És hát bízom benne, hogy van köztetek ilyen témában tapasztalt személy. (Meg hát, ha már itt tartunk, szerintetek mennyire "jó" védekezés ez a "kimostam magam" dolog? Nagyon nem? Vagy van akinél működött már? Én bíztam benne, hogy hatásos...)
A válaszokat előre is köszönöm!
A frusztrált elme még akár terhességhez hasomló tüneteket is tud produkálni, azt hogy valóban terhes e vagy, azt így szavakon keresztűl megállapítani..
Viszont a módszered, hogy kimostad, kb egyenlő a semmivel.
De ezt szerintem te is tudod :)
1. A kimosás semmit nem ér, biológia 1-es, leülhetsz.
2. Ha a héten szeretkeztetek, a terhesség tüneteihez csöppet korán lenne.
3. Ettől még lehetsz terhes, de valószínűleg inkább csak a menzeszedet érzed.
Sejtettem, hogy nem sokat ér a "kimosás"... De ugyanakkor meg "úgy nagyjából" hatásos módszernek tűnt. :)
Holnap veszek egy terhességi tesztet... De addig is, érdekelne, hogy mások hogy' látják ezt a helyzetet... Mekkora esélyeket tippelnek. :)
Nem a héten szeretkeztünk, hanem ahogy írtam, pár hete (szövegértelmezés 1-es leülhetsz)
24 éves vagyok.
És mint mondtam, ez most nem egy pánikolós kérdés, hogy jujj, terhes vagyok-e, pusztán csak kíváncsi vagyok, hogy így a távolból mások mit mondanak.
jaaaajj...
távolról...
"mki tegye a tv-re a kezét és..."
nem. Nem attól, egy hónapon belül inkább a fizikai tünetek jelentkeznek (márha), a kedélyhullámzás később jön. Általában.
És nem. Nem hatásos a "kimostam" cucc.
24 évesen azért .. hát na. Némely 14 éves lánykák tesznek fel ilyen színvonalú kérdéseket. Bocs.
Kedves #5 !
Már bocs, csak annyi bántó volt a válaszomban, amennyi az övében.
És nem győzőm hangsúlyozni, hogy SEMMI GONG azzal, ha terhes vagyok, szóval sehol a felelőtlenség, hiszen kezdettől tudtuk a párommal, hogy ez megtörténhet, ha nem védekezünk. Ha terhes vagyok, az vagyok, ha nem, akkor nem. Egyszerűen csak az érdekel, hogy Ti hogy' látjátok, mekkora az esély rá, hogy az vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!