Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányként miért vágyok inkább szenvedélyes kapcsolatra mint szerelemre?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 22:06
11/16 A kérdező kommentje:
Én kísérletezgetni akarok még, aztán 20 évesen ráérek még a családon gondolkodni, meg a komolyabb kapcsolatokon. A velem egykorú, meg pár évvel idősebb pasik úgysem akarnak semmi komolyat. Akkor meg miért hagyjam hogy összetörjék a szívem?
2013. dec. 6. 22:46
12/16 anonim válasza:
Igazad van, ne hagyd! Inkább te törd össze az övékét -.- Na ezért vagy ugyanolyan, mint a többi rib anc.
13/16 A kérdező kommentje:
Találkozás már a mai 16-17 éves fiúkkal?
2013. dec. 6. 22:56
14/16 anonim válasza:
Itt rólad van szó kislány. Nem másról. Miért akarod másra hárítani a felelősséget? Miért nem nézel tükörbe és ha kell köpöd le azt? :) Érted miről ugatok? Dehogy érted. Csak fújod a nótádat hogy nem kell mélység és érzelem, hazudsz magadnak és megpróbálod követni a világ agymosott barmait. Legyél önmagad! Egyik embernek sem ez a legmélyebb énje! Legyél szépen magaddal 10 percet csöndben eltöltve és gondolkodj el a dolgokon.
15/16 anonim válasza:
Lányom,ha 16 évesen nem akarsz elköteleződni és élni szeretnél azzal semmi baj.
De akkor ne hazudj magadnak és ne próbáld másokra (pl.fiúkra) hàrítani.
16/16 nanning válasza:
Én is 16 vagyok és valahogy én is így vagyok vele. Nálam mondjuk az az oka hogy túl sokat csalódtam már... Nem tudok megbizni a fiúkban, sajnos, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!