Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve borotválkoztok intim területen, és milyen gyakran?
14 éves korom óta, akkor kb hetene csináltam, amióta van barátom, azóta rendszeresebben (teljesen csupaszra), 2-3 naponta, amikor hajat is mosok.
most vagyok 16.
1-1,5 nap elteltével szúrni fog... ez van :S
de ha nincs barátod vagy ha nem találkoztok olyan gyakran akkor felesleges mindennap leborotválni mert picit szúr...úgy egyre erősebb lesz sajnos :S
de te tudod.. a te tested :)
Én 17 évesen kezdtem (16 éves korom végétől élek szexuális életet a barátnőmmel), van amikor rendszeresen, van amikor kevésbé rendszeresen szoktam megcsinálni. Jelenleg közel egy hónapja nem borotválkoztam lent (a barátnőm se), ugyhogy kicsit macisan nézünk ki... Mostanában kevés alkalom jut a szexre, majd ha megint tudunk rendszeresen, gyakran szeretkezni, leborotváljuk.
18/f
én kb 16 éves korom óta. mivel most nincs barátom, kb heti 1x szoktam leszedni, ha lenne akkor 2-4 naponta!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!