Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam, vagy próbáljam meg megszerezni? (lent az egész történet )
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit tegnap ismertem meg, ő 19, én 14. Nagyon kedves, aranyos, jó fej, cuki, stb.. volt, már számítottam valamire, mikor kiderült, hogy barátnője van. Eléggé csalódott lettem, ma bejelöltem facebookon, amint visszaigazolt, rám is írt és azóta beszélünk. Nyomult rám miközben barátnője van. Hogy is van ez?!2013. dec. 6. 19:25
11/13 A kérdező kommentje:
szakítófélben vannak, és mondta is , hogy tetszem neki, de ne is zavarjon:)
egyébként mivel ő kezdett ki velem, nem pedig fordítva, megtennétek nekem azt az óriási szívességet, hogy nem beszéltek velem úgy, mint egy kutyával?:)
2013. dec. 6. 19:51
12/13 anonim válasza:
Hát gondolj bele... barátnője van, mégis mással flörtölget (jelen esetben veled), akkor tegyük fel, te lennél a barátnője nem nagy az esélye, hogy mással ne kezdene ki..:) Amúgy ha még 19 évesen ilyeneket csinál, nem ért be a feje lágya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!