Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkereső oldalakon kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon kamu regisztrációkért mért nem kezdenek el letöltendő börtönöket osztogatni?

Figyelt kérdés
mennyivel jobb lenne mert egyből eltünnének az olyanok akik szórakoznak az biztos.egy jó kis életfogytiglan szabadláb nélkül.furcsa vagy túlzónak találod?nem az.más házába sem mész be ha nincs ott keresnivalód azért is börtön jár.aki nem keres társat az se szórakozzon a társkeresőkön.egyre többször már az első bemutatkozó mondat úgy kezdődik hogy nem keresek senkit.akkor mért van ott?pár éve vmi politikus felvetette hogy fizessen adót aki egyedülálló.persze elvetették de akkor is segítsék inkább a társkeresést az unatkozó hazudozók társalomból való kivonásával.nem csak a pénz miatt fogy a lakosság hanem mert sokan párt sem találnak.az alapötlet egyszerű: kap 40 levelet(annyi tuti összejön bármelyiknek egy hét alatt lazán ha nő az illető) sok közte a keresésnek megfelelő de semmi választ nem küld vagy bejelntésre vizsgálják az ügyet, IP alapján lenyomozzák és mehet a cellába.ez is a csalás egy formája.vagy a neten mindent lehet büntetlenül?sztem sokan örülnének ha ez megtörténne végre.máshogy nem lehet kiszűrni de ez elég elrettentő lenne.ezek mivel az ilyen oldalak nagy részét kiteszik legalább olyan kártékonyak mint a gyilkosok.csak nem fizikailag tesz kárt vkiben hanem lelkileg,érzelmileg.
2013. dec. 6. 18:08
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
nyilván nem egy két ilyen eset után de akivel ez sokszor huzmos időn át előfordul annál megeshet.én könnyen túllépek az ilyesmin de nem mindenki ilyen.
2013. dec. 6. 18:23
 12/37 anonim ***** válasza:
Mit akarsz, ha LEÍRJÁK, hogy nem keresnek senkit? Az sem szélhámos, aki nem d*gni, hanem csak táncolni megy egy szórakozóhelyre.
2013. dec. 6. 18:23
 13/37 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki a múltkor a TV-ben felszólalt, hogy a nők i fizessenek belépőt a szórakozóhelyekre?
2013. dec. 6. 18:25
 14/37 A kérdező kommentje:
azt nem értem mit keres ott ha nem keres senkit.ez számomra felfoghatatlan.ennyi erővel bárki bárhova bemehetne aztán csak ott van.szórakozó helyre szórakozni járnak az odáig oké.van aki könnyüvérű van aki nem.szórakozás mindenkinek mást jelent.de például boltba sem megyek be ha nem akarok venni semmit.a bankba sem ülök le aztán maradhatok ott zárás után is mert ott van kedvem üldögélni reggelig.meg a parlamentbe se engednek az ülésteremben mászkálni minden jött ment alakot.remélem érthető a példa hogy akinek semmi keresnivalója ott azt mért nem dobják ki ha semmit nem akar ott és nincs is létjogosultsága ott tartózkodni.
2013. dec. 6. 18:28
 15/37 A kérdező kommentje:
nem nem én vagyok.de egyetértek vele.100 éve még a nők voltak elnyomva most már a férfiak elnyomása kezdődik az ilyen apró gesztusokkal.(amúgy ha jól tudom kiharcolták hogy már nekik is kell belépőt fizetni).lehet még 100 év és létezni se lesz jogunk mint a fekete özvegyeknél a hímeknek...
2013. dec. 6. 18:31
 16/37 anonim ***** válasza:

"de például boltba sem megyek be ha nem akarok venni semmit"

Én akkor is bemegyek körülnézni, ha van időm.

2013. dec. 6. 18:32
 17/37 anonim ***** válasza:
Nyilvános helyekről ne is dobjanak ki senkit ártalmatlan különcködés miatt.
2013. dec. 6. 18:34
 18/37 A kérdező kommentje:
igen de én dolgoztam boltban, egy idő után megelégelik és kitesznek ám.persze nem 5 perc után.van időd próbáld és elég "őrült" vagy hozzá álldogálj egy helyben a dolgozók körül úgy 2-3 órát meglesz a hatása.talán egyszer láttam rá példát:) de pl bankban vagy a parlamentben stb próbálná ezt meg valaki...mért pont a társkereső legyen kivétel.
2013. dec. 6. 18:36
 19/37 A kérdező kommentje:
például szingli partykon is karszalagot osztogatnak.a neten is szűrni kéne.aki meg kiírja hogy komolyan keres de mégsem azt igenis büntessék.ha meg vállalja hogy kamu profilja van akkor csináljanak neki külön "játszóházat" és a többi kamussal elzárva a többiektől csináljanak amit akarnak.ez a véleményem úgy gondolom nem megy túl a józan ész határain.
2013. dec. 6. 18:40
 20/37 Költőnő? ***** válasza:

jajjj. Felröhögtem mikor a listában elolvastam a kérdést és reménykedtem, h viccesen fogod felfogni a komoly cím ellenére de nem.

Én vagyok a hülye, h ilyen topikba benézek.

azért megdöbbentő, milyen problémáik vannak embereknek.

Sztem ülj le, nyugodj meg, kötögess pulóvert, de semmiképp ne gondolkozz és remélem, sosem kerülsz a törvénykezés közelébe...

Ideghörcsög.

2013. dec. 6. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!