Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mi a legfontosabb dolog az életben?

Figyelt kérdés
gondolom a legtöbb válasz a pénz lesz.:D
2013. dec. 6. 17:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2013. dec. 6. 18:22
 22/27 GentLnazi ***** válasza:

Amugy nincsen legfontosabb dolog,csak nagyon fontos,fontos kevésbé fontos és nem fontos dolog...

Van pár alap dolog ami nagyjából mindenkinek fontos,de amugy változó...

2013. dec. 6. 18:24
 23/27 anonim ***** válasza:
El kell viselni annak a következményeit, hogy anno a leggyorsabb spermák voltunk! :D
2013. dec. 6. 18:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Hm, én erre csak azt tudom mondani amit mondani szoktam.

Az élet értelme, hogy értelmet találjunk neki. Szerintem ez a legfontosabb dolog, hogy úgy éljünk ahogy szeretnénk, érjük el a kitűzött célokat. Van akit a szerelem tesz teljessé és akit a pénz. Egyesek az egészségért is megadnának mindent, mások egy gramm heroinért is. Furcsa kis világban élünk mi az egyszer biztos, bár hiába tűnünk mi emberek annyira hasonlóknak, mégannyira vagyunk különbözőek is.

2013. dec. 6. 18:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Az a legfontosabb,hogy szeretetben,egészségben és biztonságban fel tudjam nevelni a gyerekem!
2013. dec. 6. 18:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Az oxigén.
2013. dec. 6. 18:53
 27/27 anonim ***** válasza:
pina
2013. dec. 6. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!