Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Ti együtt voltatok csak azért egy pasival mert az a társadalmi elvárás?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, ki volt ilyen helyzetben, vagy ha nem volt akkor is érdekel a véleménye erről. Hallottam már több ilyen esetet is de képtelen vagyok felfogni igazából, már csak azért is mert ha valaki leszbikus, akkor eleve nem vonzódik a férfiakhoz, és szimplán csak mert ez az "elvárás" én biztosan nem tudnék egy férfival emiatt együtt lenni. Inkább egyedül maradnék, még talán az jobb is lenne. Szóval kinek mi a véleménye?2013. dec. 6. 15:46
11/15 anonim válasza:
Utolsó és a férfival még együtt vagy?Miért nem szakítottatok?Ez elég érdekes 3szög ami az exével kialakult.Gondolom a vonzalmadrol ő nem tud...Egyébként mennyi idős vagy?
12/15 anonim válasza:
10-es, annyira átérzem a helyzeted. Nálam is ugyanez van, hogy egy nő teljesen letaglóz, már attól felizgulok szinte, ha a barátnőm rám néz "olyan" tekintettel, vagy ha hozzámér. Egy férfi sem volt ilyen hatással még rám. De nő...
14/15 anonim válasza:
23 éves vagyok. a pasival együtt vagyunk, de már csak kínlódás az egész. Az ex nője nem tud semmit a vonzalomról. De szokott engem lájkolgatni, és nem tud kinyögni egy értelmes mondatot amikor ránézek. Ennek ellenére szerintem ez örök plátói "háromszög" lesz.
15/15 anonim válasza:
Heló!
Sajnos voltam együtt pasival mert ez társadalmi elvárás, na meg a szüleimnek, családomnak nem akartam elmondani,és csalódást okozni... Azt akartam hogy azt gondolják minden rendben van velem. Gyűlöltem, hogy ilyet teszek, meggyűlöltem a pasit is (holott ez nem az ő hibája) és meggyűlöltem magam is ez miatt. Mai napig undorodok magamtól hogy kitettem a lelkem és más lelkét is ilyennek. Ha visszagondolok a mai napig hányingert kelt bennem ez az egész eset, és soha többé nem teszem ki saját magam ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!