Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha képtelen lennék járni olyan lánnyal aki nem
képtelen leírni az alap szavakat helyesen?
Én diszlexiás vagyok. De ez nem jelenti azt,hogy tuskó is. Vannak betűk amiket egyszerűen felcserélek és észre sem veszem.
2013. dec. 5. 22:19
jómagam is kiábrándítónak találom, mikor egy pasi így ír. már előfordult, hogy emiatt vetettem véget az ismerkedésnek. 21N
2013. dec. 5. 22:21
Jó,pár kisebb hiba belefér,de amúgy engem nagyon fáraszt,ha valaki nem tud írni,vagy értelmetlenül ír stb..
2013. dec. 5. 22:33
14/19 A kérdező kommentje:
Akik megkommentálták azt, hogy nem tudok összerakni egy mondatot csak elmondom, hogy a tudni igét használtam előre de a gyik közbeszólt, így gyorsan helyettesítettem mielőtt nekifogtam valami másnak, hogy addig érkezzenek a válaszok.
Azért annyira bírom, hogy a kérdést egy olyan ember tette fel, illetve 90%-ban olyan emberek válaszoltak, akik egy mondatot nem tudnak nagybetűvel kezdeni, vesszőt meg szinte nem is használnak, sem központozást.
A nap kérdése volt, komolyan. Olyan embereknek vannak ekkora igényeik, akik egyébként maguk sem írnak helyesen..
2013. dec. 5. 22:50
Nekem inkább az volt a meglepő, hogy ilyenkor egyből betegségre kell gondolni. Nem tudom mennyire gyakori a diszlexia, de azért kérlek. Bőven sok az olyan ember, aki nem küzd ilyen betegséggel, csupán igénytelen.
2013. dec. 5. 22:59
17/19 A kérdező kommentje:
#15 Gondoltam, hogy lesz köztünk egy észkazán, aki nem tudja értelmezni a kérdést. Szóval az ALAP szavakról beszéltem én, nem ilyen kis-nagybetűs dolgokról esetleg vesszőkről, azok nem zavarnak.
náalm eséje sics a ijennek!
2013. dec. 5. 23:06
Miért, ha te elvárod valakitől, hogy normálisan írja le a szavakat, akkor már olyan iszonyatosan nagy plusz az, hogy esetleg ismerjen egyéb nyelvtani dolgokat, mint pl. a vesszők használata?
Ahogy írták, ez mindössze igényesség kérdése, mert a szavak elírása és a nyelvtani elemek hiánya is a tudatlanságot mutatja.
2013. dec. 5. 23:08
Kapcsolódó kérdések: