Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a bajotok a rövid hajú lányokkal? Miért néztek rájuk úgy mint ha másik bolygórol jöttek volna? Miért van az hogy a rövid hajú lányokat kerülitek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 20:51
11/19 anonim válasza:
Szerintem ez sokkal inkább ízlés dolga. Az előző barátnőmnek rövid haja volt. Nekem sem tetszik minden rövidhajú lány, ahogy minden hosszúhajú sem. De akad köztük is kifejezetten vonzó.
13/19 anonim válasza:
A többség sajnos kerüli a rövid hajú csajokat.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem nem jönnek be a hosszú hajúak. Kifejezetten a rövid hajú lányokra bukom. :)
14/19 anonim válasza:
Nekem semmi bajon a rövid hajú lányokkal (azért tüsi, felnyirt ne legyen :D)
Rövid hajjal az a baj hogy csak azoknak a lányoknak áll jól akiknek szép az arcuk.
15/19 anonim válasza:
mert a rövid haj nem csajos! Egy csajnak minimum derékig érő haja legyen (túlzok, de érted)
16/19 anonim válasza:
Semmi bajom a rövid hajú lányokkal. Azért nézek úgy, mert mindenki úgy nézek, és az az oka, hogy tényleg más bolygóról jöttünk...Nem kerülöm jobban, mint egyéb lányokat. Magánjellegű vélemény: A rövid haj jobban tetszik, mint a derékig érő, minden esetben.
17/19 anonim válasza:
A hosszú haj nőies, és sokan azt preferálják. Ennyi az egész.
(Allen Ripley jutott eszembe az Alien-ből, amikor kopaszon jelent meg a képernyőn/filmvásznon. Elég gázul nézett ki szegény borotvált fejjel, egy cseppet sem tudtam nőként tekinteni rá abban a pillanatban... De a rövid haj azért nem vált ki ilyen erős "gyanút" bennem.)
18/19 anonim válasza:
Sok vonzó rövid hajú lányt ismerek, persze az sem mindegy, hogy mennyire rövid.
19/19 anonim válasza:
Nekem volt már mindenféle hosszúságú a hajam. De engem például a rövid hajnál dicsértek többen. Nem kerülik amúgy őket. Csak kevesebb férfinak jön be. Mindenkinek más az ideálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!