Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a bajotok a rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a bajotok a rövid hajú lányokkal? Miért néztek rájuk úgy mint ha másik bolygórol jöttek volna? Miért van az hogy a rövid hajú lányokat kerülitek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 5. 20:51
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Szerintem ez sokkal inkább ízlés dolga. Az előző barátnőmnek rövid haja volt. Nekem sem tetszik minden rövidhajú lány, ahogy minden hosszúhajú sem. De akad köztük is kifejezetten vonzó.
2013. dec. 6. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs velük semmi bajom.
2013. dec. 6. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:

A többség sajnos kerüli a rövid hajú csajokat.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem nem jönnek be a hosszú hajúak. Kifejezetten a rövid hajú lányokra bukom. :)

2013. dec. 6. 21:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajon a rövid hajú lányokkal (azért tüsi, felnyirt ne legyen :D)

Rövid hajjal az a baj hogy csak azoknak a lányoknak áll jól akiknek szép az arcuk.

2013. dec. 8. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
mert a rövid haj nem csajos! Egy csajnak minimum derékig érő haja legyen (túlzok, de érted)
2014. jan. 6. 16:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a rövid hajú lányokkal. Azért nézek úgy, mert mindenki úgy nézek, és az az oka, hogy tényleg más bolygóról jöttünk...Nem kerülöm jobban, mint egyéb lányokat. Magánjellegű vélemény: A rövid haj jobban tetszik, mint a derékig érő, minden esetben.
2014. jan. 6. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:

A hosszú haj nőies, és sokan azt preferálják. Ennyi az egész.

(Allen Ripley jutott eszembe az Alien-ből, amikor kopaszon jelent meg a képernyőn/filmvásznon. Elég gázul nézett ki szegény borotvált fejjel, egy cseppet sem tudtam nőként tekinteni rá abban a pillanatban... De a rövid haj azért nem vált ki ilyen erős "gyanút" bennem.)

2014. jan. 6. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Sok vonzó rövid hajú lányt ismerek, persze az sem mindegy, hogy mennyire rövid.
2014. jan. 6. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt már mindenféle hosszúságú a hajam. De engem például a rövid hajnál dicsértek többen. Nem kerülik amúgy őket. Csak kevesebb férfinak jön be. Mindenkinek más az ideálja.
2014. jan. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!