Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszek mutatva a kiszemeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszek mutatva a kiszemeltemek! Na de utána mégis hogyan?

Figyelt kérdés

Valaki tudja hogy mégis hogyan zajlik egy ilyen bemutatás?Nemlesz ez egy kicsit ciki,hogy csak "úgy"bemutatnak neki?

Jeszusom annyira izgulni fogok,hogy szerintem egy értelmes mondatot nem fogok kipréselni magamból:D

16/L

2009. nov. 22. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
bő nyállal=)
2009. nov. 22. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi van?
2009. nov. 22. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Nyujtod a kezed,elrebeged a neved,leterdelsz es sz.pni kezdesz.Ha jol csinalod jarni fogtok,ha rosszul marad a haversag.
2009. nov. 22. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes. De ki szemelte ki neked? Anyukádék?
2009. nov. 22. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ciki lesz ha mutatod azt hogy te már tudod hogy ki ő és hogy oda vagy érte! Nem kell mondani, elég látni!

Csak lazán. Mintha még sose láttad volna. Ne beszélj marhaságokat, lehetőleg ne szólj bele minden témába csak mosolyogj és igen, nem, szerintem se. Néha nézz rá, vagy ha ő beszél mindig figyelj rá, érezze hogy van akit érdekel az h mit mondd. Szerintem.

2009. nov. 22. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért utálom ha kerítőkkel próbál valaki felszedni valakit!!! Miért nem megy oda az adott illető maga és lesz ami lesz? Jól elfogod baszni ezt az egészet és nem fog összejönni, és meglásd akkor aztán nem kellesz beszélni, mert jó nagy szopás lesz...
2009. nov. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!