Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt? Baj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt? Baj ha hiányzik?

Figyelt kérdés
Régóta beszélgettem a szomszéd városban lévő sráccal (kb 2 évig) kisebb szünetekkel, összeveszésekkel, mire úgy gondoltam, eléggé felnőtt és jobb irányba terelődött mostmár ahhoz, hogy találkozzak komolyabban vele, nem úgy mint azelőtt hogy csak félórára összefutottunk. Nagyon jóban voltunk, minden nap beszéltünk, mindent elmondtunk egymásnak, de mégis tudtunk hülyéskedni, amit másnál nem tapasztaltam, minden szempontból jó volt a kapcsolatunk. Nyár volt még, meg is beszéltünk egy délelőtti időpontot. Korábban odaértem, gondoltam, elmegyek és veszek néhány dolgot. Kicsit késve értem vissza, és nem volt ott. Nagyon csalódott voltam, nem is kérdeztem rá gondoltam hogy ha ő is akkor én is így, de törölt az ismerősei közül. Telik az idő de nem tudom kiverni a fejemből. Hiányzik hogy jól érezzem magam valakivel. Miért csinálta ezt, miért hiányzik, és mit tehetek? :/

2013. dec. 5. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet azt hitte hogy nem mesz el,es elkerultetek egymast vagy amikor te elmentel o par percre oda ert es elment mert azt hitte hogy csak hulyeskedtel vele
2013. dec. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!