Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem válaszol az üzeneteimre, azt vehetem egy finom célzásnak arra, hogy hagyjam békén, és soha többet ne keressem?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 03:48
11/11 anonim válasza:
Nem feltétlen. Én előre tisztázom az emberekkel hogy lehet hogy nem tudok nekik rögtön válaszolni. Van olyan hogy megnézem, de már válaszolni nem marad időm, mert sietni kell csinálni valamit, és majd 20 perc múlva válaszolok. Volt már egy-két félreértésem ebből,de a barátaim már tudják hogy az én családomban megy az élet, és nem hiszik azt hogy bunkózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!