Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Puszit kérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Puszit kérni?

Figyelt kérdés
Volt (önbizalom-hiányos) barátomat elhívtam dumálni. Amikor elköszöntünk megkérdezte: "Azért egy puszit kapok?" Ez mit jelenthet? Baráti puszi lehetett, csak illedelmesen megkérdezte, vagy akarhat valamit?
2009. nov. 22. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt csak ő tudja. csak érzed ha nyomul rád, úgy viselkedik..vagy fogod érezni később ha eddig nem. de mondom, ugyanolyan esélye van hogy barátilag kérte minthogy akarna valamit. adtál neki puszit?:)
2009. nov. 22. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem ezzel arra akart célozni, hogy: "ugye nincs harag?"
2009. nov. 22. 16:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, adtam :) Azért nem tudom h mit akar, mert amíg dumáltunk az tök baráti volt, de mielőtt elváltunk úgy nézett a szemembe, hogy uhh...
2009. nov. 22. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem meg tök normális hogy puszit adtok 1 másnak, elvégre barátok vagytok és ezt így szokás ....
2009. nov. 22. 18:12
 5/6 anonim válasza:
szerintem akar valamit ezt ilyen kis flörtölésnek szánhatta szerintem lehet a részedről baráti beszélgetés volt viszont ő lehet egy lehetőségnek tekintette arra h. felszedjen egy csajt de csak ő tudhatja mire gondolt
2009. nov. 22. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is a "nincs haragra" gondolt. bár én am is megszoktam néha kérdezni csak úgy :D barátilag is, mert én se vagyok egy full ego :D szal tuti nem akar semmit
2009. nov. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!