Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi kevesebbnek magát?
Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy az exe barátjával összejött... Az ő dolguk.
Mást nem nagyon tudsz tenni, próbálj meg még beszélni vele. Valahogy győzd meg!
Igen, sajnos ezért is(!) tabu a haver exe a "hagyomány" szerint. Meg azért, amit a haver érez, hogy a lány akit szeretett egyszer, a legjobb haverjával jár.
Ha türelmes vagy, idővel túlteheti magát rajta, de őbenne most tényleg nagyon hasonló játszódik le, mintha megcsalnád a barátjával, a különbség csak annyi, hogy ez a múltban történt, és csak kvázi történt meg, és nem tud miatta rád haragudni, hiszen valójában nem csaltad meg. De a lelki szemei előtt és az érzéseiben a dolog nagyon hasonló. Nem akar úgy szeretkezni veled, hogy közben ezt érzi. Remélhetőleg ez csak időleges, ha türelmes vagy. Elmúlhat.
voltam ilyenben....
SOHA egyikőjük sem fogja elfelejteni, bármit is mondjon és sztem innentől a bizalom sem áll vmi erős lábakon :(
Az én esetemben még több, mint egy év után is előjött...
szal sok jóra ne számíts. Én megtanultam egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!