Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak dagadt lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak dagadt lányok akarnak velem ismerkedni?

Figyelt kérdés

csak dagadt lányok akarnak velem ismerkedni ,ilyeneket mondanak nekem emberek hogy jó megjelenésű,jó kiállású,jó kötésú,jól nézek ki teljesen normális srác vagyok,stb.

DE mindig olyan kövér lányok jönnek oda hozzám akik 160 magasok 120 kg ,mi lehet az oka ennek ,és még kéretik magukat,semmi bajom a molett alakkal de 120 kb szerintem már sok főleg hogy én meg sportos vagyok és sportnak élek

22 éves vagyok

2013. dec. 4. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De bunkó vagy kérdező
2013. dec. 4. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Szinte biztos vagyok hogy túlzod a 120 kg-ot. Személyes tapasztalatom, hogy amikor 70 kg körül voltam átlag magassághoz rendszeresen le 120 kg-ztak. Pedig azért a 120 kg messze állt még tőlem. Hozzátenném, hogy velem is volt, hogy kezdeményeztem egy magát normálisnak beállító pasinál, aztán elküldött a fenébe a bunkó szavaival. Azóta lefogytam 49 kg-ra és mióta meglátott csomó ideig nem hagyott békén, pedig már párom is volt/van (aki külsőleg és belsőleg is sokkal jobb :) ) Persze végül neki is lett egy cérnavékony barátnője, aki most felhízott elég sokat. Azt hiszem ez lenne a karma :) Talán ha kitartott volna mellettem, akkor én is maradtam volna mellette. Egy kicsit személyeskedtem. bocsi

Nem tudom ismered e azt a mondást, hogy "a szerelem hizlal"?

Egyébként a pasiknak kellene kezdeményezni. Ha olyan sportos, férfias, jó kiállású és megjelenésű vagy, akkor azzal a megjelenéseddel menj oda olyan lányokhoz, akik szintén sportosak. Annyira csak feltudod tán magadat találni, hogy edzés közben mész oda egy lányhoz.

2013. dec. 4. 19:50
 13/14 anonim válasza:
Ez egyszerű: a férfiak ideálja a vékony nő Most indulj ki magadból egy vékony vagy egy teltebb nőhöz mész oda ismerkedni??? Igen a vékonyhoz, ami azt eredményezi, hogy a vékony lányoknak udvarolnak. Mindenki vágyik a szeretetre a teltebb lányok is, így próbálkoznak
2013. dec. 4. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:
én se tudok összejönni azokkal a lányokkal, akik nekem is tetszenek, évek óta lepattintanak a jó csajok
2013. dec. 17. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!