Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Neked) mit jelent a r i b a n c kifejezés?
Figyelt kérdés
Mert rengeteg olyan választ láttam, hogy nem tartja ribinek a kérdezőt néhány ember akkor sem, ha 10 pasival csalta meg a barátját. Akkor sem, ha 70 pasival volt együtt 3 év alatt, akkor sem ha folyamatosan csalta egy konkrét személlyel. És általában a kérdező lányok sem tartják magukat annak ilyen cselekedetek után.
Ezek valós kérdések, azért hoztam a fenti példákat. Nos, mit jelent a kérdésben leírt szó? Mert én már elbizonytalanodtam.
2013. dec. 4. 17:43
11/15 Költőnő? válasza:
sztem a ribiség egyfajta életmód, szemlélet, viselkedés, kinézet felfogás, stb. Ezek összefoglaló elnevezése. Dehát erről oldalakat lehetne regélni, h ebbe mi tartozik bele és mi nem.
12/15 anonim válasza:
nem feltétlen azt, amire a legtöbben gondolnak.
Nálam már az is ribi aki mondjuk 2 pasival flörtöl egy időben, aztán a fejében csinál egy listát, hogy na melyik a jobb, érvek ellenérvek.
Pedig ebben ugye eddig még semmi szexualitás nincs én mégis ezzel a szóval jellemzem őket is.
13/15 anonim válasza:
A r-banc kifejezés tipikusan a patriarchátus által kreált marhaság arra, hogy az aktív szexuális életet élő nőket gyalázza.
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor te mit használnál arra a nőre, aki 100 pasival fekszik össze és/vagy gátlástalanul csalja az összes párját?
2013. dec. 4. 19:35
15/15 DreamWeaver válasza:
Yoda nagyon jól megfogalmazta. Nem attól lesz ribizli valaki, hogy hány pasival volt, hanem a mögöttes érzelmi háttér által, illetve annak hiánya által. A ribinek borzasztóan alacsony az önértékelése, legszívesebben leköpné magát. Azért szexel orrba-szájba, hogy jó pontokat szerezzen, hogy megfeleljen, miközben önmagát sem tudja hova tenni, így pedig alárendeli magát minden jöttmentnek. Az a nő viszont, aki szereti a szexet, aki szereti önmagát, aki örömét leli benne, akinek a saját öröme ugyanannyira fontos, mint a másik öröme, bármennyi férfivel szexel, akkor is egy egészséges szeximádó nő lesz és nem mellékesen tapasztalt szerető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!