Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen gonoszak lányok, miért nincs szívetek?
Nem vagyok egy helyes gyerek, de csúnya se. Elegem van belőle, hogy mindig csak olyanok jönnének össze velem, akiket egy éjszakára sötétben bevállalnék talán.
Miért nem érdemlek meg egy hosszú combú, formás, szép arcú megértő, kedves lányt? Olyan nehezetekre esik adni egy esélyt?
és boss255 is kell ide XD
privátban:
Szia!
megértelek :)
Egy jó nő miért vállalna be akárkit?
Hány éves vagy?
Látom a boss225 nem csak engem talált be ma már jópárszor! :D Nem unod drága??? :)
Na de a kérdésedre a válaszom:
Szivünk van és álltalában arra hallgatunk. Sok esetben sajnos. De álltalában a pasik azt kapják vissza,ahogy ők viselkednek. Írhatsz te magadról bármit de lehet élőben a személyiséged csak ennyit ér. Majd ha tisztában vagy magaddal és nem csak a csúnya nőket becsülöd le, akadni fog normális nő aki neked kell!
# 11
Amúgy a privát üzenet közzététele levéltitok megsértésének minősül ugyanúgy, mintha borítékban kapnád, és vétség :)
20 ropit fizethetsz érte, ha elmószerolnak, csak éppen a magánvád költsége 50 ropitól kezdődik XD, sose fog senki perelni emiatt XDXXXD :F
# 13
Na már könnyesre röhögtem magam.
Ez eddig a legjobb válasz, 13-as.
# 17
tőlem biztos nem, nem én írtam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!