Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy a korkülönbség? Én 17, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönbség? Én 17, a fiú 22 lesz.

Figyelt kérdés
Nemrég óta beszélgetünk neten, hamarosan fogunk találkozni, mint 2 barát. Elég jól elvagyunk, sokmindenről tudunk órákat is beszélni akár. Nincs kapcsolata egyikőnknek sem, bár ő azt mondta, hogy én még fiatal vagyok kicsit. Nemsokára betöltöm a 18-at, ő pedig még csak 22 lesz. Azt mondta, hogy tetszem neki meg szép vagyok, de "kettőnkről" nem beszéltünk, hogy mit is akarunk a másiktól, csak szimpla baráti találkozó lesz. Szerintetek lehet belőle valami? Ha ő nem kezdeményez a találkán, én közeledhetek felé? Mert nekem is bejön a fiú, és nagyon aranyos is, bármit meg tudok vele beszélni.
2013. dec. 4. 00:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk megnézném azt a csajt is, aki olyan diszkóba jár, ahova ezek a srácok:D Ritka kultúrált magas röptű hely lehet, hasonló tulajdonságokkal bíró látogatóközönséggel:D Egyébként nem pont azért jöttök össze ezekkel a srácokkal, mert érettek? Mindig azt hallom azoktól a fene "érett" ostoba tinilányoktól, hogy nekik azért kell az idősebb pali, mert ők "érettebbek a koruknál":

D De most írjam le én is, hogy milyenek a 17 éves lányok? És én nem egy példát tudok mondani, hanem 5000-et.

Mondjuk aki egy példa alapján elítél egy egész korcsoportot, az se reménykedjen Nobel díjban!

2013. dec. 5. 19:42
 12/13 anonim válasza:
az nem nagy korkulombseg ,a mai vilagba 50 evesek vesznek el 20 eveseket ,ehhez kepest az az 5 ev semmi :) ,de ha talalkoztok meg ne kozeledj nagyon fele mer meg konnyuverunek fog tartani (bar sajnos ez a mai vilagba divat is:( ) na de ismerd meg eloszor mer lehet hogy csak igy hogy irogattok szimpatikus de kitudja milyen igazabol ......sok szerencset:)
2013. dec. 13. 00:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem nagy a korkülönbség, pont jó. Am, ha mi azt mondanánk,hogy sok, akkor bár szereted, csak emiatt nem jönnél össze vele? 5 év az sztem pont tök jó.
2013. dec. 13. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!