Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a testem. Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm a testem. Annyira elegem van belőle, hogy megölném magam legszívesebben, hatalmas mértékű gyűlölet halmozódott fel a lelkemben. Szívesen beszélgetnék valakivel erről. (? )

Figyelt kérdés

Sajnos, az általam gyűlölt testi tulajdonságaimon nem tudok igazán változtatni. Nem elhízásról van szó (bár el is vagyok hízva, de az csak kissé zavar.)

Néha rámtör egy ilyen érzelemhullám.

20/f vagyok (lassan 21).

2013. dec. 3. 21:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Soha nem éltem úgy, mint egy fiatal.

Beteg vagyok, mániákus, aspergeres, skizofrén, kényszerbeteg, paranoiás...

2013. dec. 3. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
És miért kéne keltának kinézned? Ha az vagy, akire gondolok, akkor neked komoly segítségre lenne szükséged, nem pedig gyikes társalgásra. Ennek ellenére, ha úgy érzed, írj rám, meghallgatlak szívesen.
2013. dec. 3. 22:13
 13/17 A kérdező kommentje:

22:13

Azért, mert "mindeneim" a kelták. Az a kor, azok az emberek, az a kultúra... Sokkal több ez puszta érdeklődésnél. Könnyekkel a szemembe gondolok rájuk, szinte minden gondolatom körülöttük forog...

2013. dec. 3. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:

nyugi, szerintem nem álmodozol lehetetlenről.

itt írták már, be lehet festetni a hajat, kontaktlencse stb.

van egy fiú ismerősöm, eredetileg barna hajjal. na ő sem volt elégedett, tejfölszőkére festette és meglepő módon nagyon jóláll neki, eredetinek tűnik.

a szemöldököt is ki lehet szedetni (nem csak b..is formára, hanem ritkábbra/vékonyabbra) és kiszőkíteni, a kozmetikus profin megcsinálja.

ezeken lehet változtatni, de van amin nem

nekem pl. kicsi, rakéta+parizercs.cseim vannak, eddig akárhány pasival voltam bunkó sértő módon kicsúfolt (és voltam párral, mert ezen kívűl nincs kirívó testi hibám)

na most gyűlölhetném magam meg akár öngyilkos is lehetnék...

de nem leszek, inkább les..rom

tedd te is ezt vagy változtass mert a tieden lehet

2013. dec. 3. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:

jaj ne aggódj:( Mindenkinek vannak ilyen időszakai

Most én is így érzek magammal kapcsolatban, de mindig elmúlik, ne aggódj

Csak gondolkodj pozitívan még ha nem is látod értelmét.!

Remélem sikerűlni fog, sok sikert, és tényleg ne aggódj:)

2013. dec. 6. 20:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!

Én óriási skandináv-mániás vagyok (mindamellett a keltákat is rendkívül szeretem), és ahogy a te esetedben is, a vikingek életmódja és világa vonz kínzóan.

Ehhez jön hozzá a hosszú, fekete hajam, erős fekete szemöldököm, a fekete szemem és a tömérdek anyajegyem. Irtó gyenge borostám van, az is csak foltokban, minden vágyam egy nagy szakáll, legalább az legyen meg.

18/f, beszélhetünk, ha akarod

2014. jan. 2. 01:56
 17/17 szamo77db ***** válasza:
Én 3 évig jógáztam. Nekem azt tanította a mesterem, hogy semmire nem megyek, míg nem tanulom meg szeretni, tisztelni, elfogadni önmagam! Amilyen iszonyatos indulattal írtál magadról, az semmi jóra nem vezet! Abba pedig bele kell nyugodnod, hogy a külsőd olyan, amilyen! Jó, lehet a hajadat festeni, de nem ez a jó út! Annyit tehetsz, hogy fogysz. Ezt meg lehet csinálni. Ne légy állandóan haragban önmagaddal! Ez csak a pszichiátriára vagy a temetőbe vezet! Akkor már nem jobb élni?
2014. ápr. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!