Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm a testem. Annyira elegem van belőle, hogy megölném magam legszívesebben, hatalmas mértékű gyűlölet halmozódott fel a lelkemben. Szívesen beszélgetnék valakivel erről. (? )
Sajnos, az általam gyűlölt testi tulajdonságaimon nem tudok igazán változtatni. Nem elhízásról van szó (bár el is vagyok hízva, de az csak kissé zavar.)
Néha rámtör egy ilyen érzelemhullám.
20/f vagyok (lassan 21).
Soha nem éltem úgy, mint egy fiatal.
Beteg vagyok, mániákus, aspergeres, skizofrén, kényszerbeteg, paranoiás...
22:13
Azért, mert "mindeneim" a kelták. Az a kor, azok az emberek, az a kultúra... Sokkal több ez puszta érdeklődésnél. Könnyekkel a szemembe gondolok rájuk, szinte minden gondolatom körülöttük forog...
nyugi, szerintem nem álmodozol lehetetlenről.
itt írták már, be lehet festetni a hajat, kontaktlencse stb.
van egy fiú ismerősöm, eredetileg barna hajjal. na ő sem volt elégedett, tejfölszőkére festette és meglepő módon nagyon jóláll neki, eredetinek tűnik.
a szemöldököt is ki lehet szedetni (nem csak b..is formára, hanem ritkábbra/vékonyabbra) és kiszőkíteni, a kozmetikus profin megcsinálja.
ezeken lehet változtatni, de van amin nem
nekem pl. kicsi, rakéta+parizercs.cseim vannak, eddig akárhány pasival voltam bunkó sértő módon kicsúfolt (és voltam párral, mert ezen kívűl nincs kirívó testi hibám)
na most gyűlölhetném magam meg akár öngyilkos is lehetnék...
de nem leszek, inkább les..rom
tedd te is ezt vagy változtass mert a tieden lehet
jaj ne aggódj:( Mindenkinek vannak ilyen időszakai
Most én is így érzek magammal kapcsolatban, de mindig elmúlik, ne aggódj
Csak gondolkodj pozitívan még ha nem is látod értelmét.!
Remélem sikerűlni fog, sok sikert, és tényleg ne aggódj:)
Üdv a klubban!
Én óriási skandináv-mániás vagyok (mindamellett a keltákat is rendkívül szeretem), és ahogy a te esetedben is, a vikingek életmódja és világa vonz kínzóan.
Ehhez jön hozzá a hosszú, fekete hajam, erős fekete szemöldököm, a fekete szemem és a tömérdek anyajegyem. Irtó gyenge borostám van, az is csak foltokban, minden vágyam egy nagy szakáll, legalább az legyen meg.
18/f, beszélhetünk, ha akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!