Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lėtezik ilyen pasi?

Figyelt kérdés

1. Tud velem beszėlgetni hülyėskedni komoly dolgokat megbeszėlni

2. Jó humora van ės az ėn humoromat is szereti

3 Nem segg hülye

4. Nem csal meg

5. Jòl nėz ki ( vagyis nekem külsőleg tetszik ès magasabb nálam)

6. Nem hazudik

7. Bármiben segìt ha megkèrem rá őt...

8.Segìtőkèsz

9 nem bekèpzelt

10. akar velem járni a feltėteleimet elfogadva.

2013. dec. 3. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Létezik
2013. dec. 3. 19:22
 12/20 anonim ***** válasza:
én talán egy kicsit beképzelt vagyok de amúgy stimmt minden(kivéve ha 185-nél cm magasabb vagy)
2013. dec. 3. 19:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Bizony létezik,csak nem a jóképűek között kell keresned,mert ők bárkit megkaphatnak,és nem fogod túlzottan érdekelni őket.

Én például ilyen pasi vagyok,amiket leírtál.Ettől függetlenül semmi nem fog változni,keress egy ilyet magadnak.:)

Csak ne rossz helyen keresd!

2013. dec. 3. 19:26
 14/20 anonim válasza:
Olyat ismerek, akiben az első 9 (4-es kivételével, mert arról fogalmam sincs) megvan. A 10 már túl kerek szám...
2013. dec. 3. 19:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Na és te létezel?
2013. dec. 3. 19:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Hú, az 5-ös pontnál megbuktam. Na jó.... A 3-asnál is egy picit.

F

2013. dec. 3. 20:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de két dolog szúrja a szemem. Valamiért a 7-es és a 10-es pont alapján úgy érzem, hogy te egy olyan pasit akarsz, aki kiszolgál és papucskodik, és ez elég undorító dolog tőled. Ki vagy te, hogy feltételeket szabj? Tiszteld meg annyira a pasit, hogy te is figyelsz az igényeire!

Az viszont nem igaz, hogy a jól kinéző pasik között nincs olyan, aki megfelel ezeknek a pontoknak. :)

2013. dec. 3. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:

És ha azt válaszoljuk, hogy "igen" vagy hogy "nem", akkor mivel leszel előbbre?

Most így elolvasva a feltételeidet, én pl. a legtöbb pontnak valószínűleg megfelelnék, de látatlanban és téged nem ismerve ezt nem lehet tudni igazán. A korodat nem tudjuk, így nehéz megmondani, hogy a hozzád illő korosztályban mennyi eséllyel találsz ilyet.

Alighanem többnyire nyugodtabb, kissé introvertált, de nem unalmas egyén lehet, akit szeretnél.

2013. dec. 3. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
én már találtam hasonlót. de nem adom :)
2013. dec. 3. 22:09
 20/20 A kérdező kommentje:

a második válaszolónak miėrt is nem ?

az elsőnek köszi a választ

a harmadiknak is köszi

negyedik remėlem megtalálod ;)

ötödik miėrt?:o

hatodik köszi a választ

hetedik köszi neked is

nyolcadik xd hehe fogadd is el ;) :D

kilencedik nagyon remėlem

tizedik igen jó az ha valaki őszinte hozzám..

a humoromat sokan mondták már hogy jó de ezt neked kellene eldönteni ha ismernèl :)

tizenegyedik köszi a választ

tizenkettedik nem vagyok 185-nèl magasabb

tizenharmadik bárki lehet jó képű én hiszem hogy mindenkinek különböző emberek jönnek be... megpróbálom megtalálni majd ;)

tizennegyedik akkor örülök ;)

tizenötödik igen lėtezek ;))

tizenhatodik bárki kinèzhet jól a segg hülyeség viszont ...

tizenhetedik sajnálom ha ez jött le mert a 7. et csak úgy értettem hogy számìthatok rá jóban rosszban a 10.ből fogalmam sincs miért ez jön le

tizennyolcadik csak kìváncsi vagyok rá hogy lètezik e ilyen ember az már egy másik tèma hogy èn is tetszem e neki :)

tizenkilencedik ne is add ha boldogok vagytok :) örülök hogy megtaláltad:D

2013. dec. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!