Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lėtezik ilyen pasi?
1. Tud velem beszėlgetni hülyėskedni komoly dolgokat megbeszėlni
2. Jó humora van ės az ėn humoromat is szereti
3 Nem segg hülye
4. Nem csal meg
5. Jòl nėz ki ( vagyis nekem külsőleg tetszik ès magasabb nálam)
6. Nem hazudik
7. Bármiben segìt ha megkèrem rá őt...
8.Segìtőkèsz
9 nem bekèpzelt
10. akar velem járni a feltėteleimet elfogadva.
Bizony létezik,csak nem a jóképűek között kell keresned,mert ők bárkit megkaphatnak,és nem fogod túlzottan érdekelni őket.
Én például ilyen pasi vagyok,amiket leírtál.Ettől függetlenül semmi nem fog változni,keress egy ilyet magadnak.:)
Csak ne rossz helyen keresd!
Hú, az 5-ös pontnál megbuktam. Na jó.... A 3-asnál is egy picit.
F
Én nő vagyok, de két dolog szúrja a szemem. Valamiért a 7-es és a 10-es pont alapján úgy érzem, hogy te egy olyan pasit akarsz, aki kiszolgál és papucskodik, és ez elég undorító dolog tőled. Ki vagy te, hogy feltételeket szabj? Tiszteld meg annyira a pasit, hogy te is figyelsz az igényeire!
Az viszont nem igaz, hogy a jól kinéző pasik között nincs olyan, aki megfelel ezeknek a pontoknak. :)
És ha azt válaszoljuk, hogy "igen" vagy hogy "nem", akkor mivel leszel előbbre?
Most így elolvasva a feltételeidet, én pl. a legtöbb pontnak valószínűleg megfelelnék, de látatlanban és téged nem ismerve ezt nem lehet tudni igazán. A korodat nem tudjuk, így nehéz megmondani, hogy a hozzád illő korosztályban mennyi eséllyel találsz ilyet.
Alighanem többnyire nyugodtabb, kissé introvertált, de nem unalmas egyén lehet, akit szeretnél.
a második válaszolónak miėrt is nem ?
az elsőnek köszi a választ
a harmadiknak is köszi
negyedik remėlem megtalálod ;)
ötödik miėrt?:o
hatodik köszi a választ
hetedik köszi neked is
nyolcadik xd hehe fogadd is el ;) :D
kilencedik nagyon remėlem
tizedik igen jó az ha valaki őszinte hozzám..
a humoromat sokan mondták már hogy jó de ezt neked kellene eldönteni ha ismernèl :)
tizenegyedik köszi a választ
tizenkettedik nem vagyok 185-nèl magasabb
tizenharmadik bárki lehet jó képű én hiszem hogy mindenkinek különböző emberek jönnek be... megpróbálom megtalálni majd ;)
tizennegyedik akkor örülök ;)
tizenötödik igen lėtezek ;))
tizenhatodik bárki kinèzhet jól a segg hülyeség viszont ...
tizenhetedik sajnálom ha ez jött le mert a 7. et csak úgy értettem hogy számìthatok rá jóban rosszban a 10.ből fogalmam sincs miért ez jön le
tizennyolcadik csak kìváncsi vagyok rá hogy lètezik e ilyen ember az már egy másik tèma hogy èn is tetszem e neki :)
tizenkilencedik ne is add ha boldogok vagytok :) örülök hogy megtaláltad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!