Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy fiús lány. Hogy kezdjek bele?
Figyelt kérdés
Iden ismertem meg, evfolyamtarsak vagyunk, es szerintem gyonyoru! Ott kezdodnek a bajok, hogy az osztalytarsaim mindegyike "okadni" kezd, ha raneznek, pedig szerintem egy tunemeny :) Alacsony, ugyanolyan az erdeklodesi kore, mint nekem, a rovid haja tetszik, es szerintem eleg humoros is. Hogy kezdjek bele, ha tudnam, hogy ket even at azt kell majd hallgatnom, hogy "Azzal te jarsz, es szerelmes vagy bele, Jezusom!?" Tudom szarjak mas velemenyere, de ez marhara rosszul esik, ha arra mondjak ezt, aki tetszik nekem :(2013. dec. 3. 18:14
11/13 Költőnő? válasza:
várj. Te itt két külön kérdést feszegetsz.
Az első kérdésed: h kezdj bele
a továbbiakban meg már azt feszegeted, h később mi lesz.
Melyik itt a valós probléma/kérdés?
12/13 anonim válasza:
és mégis miért nem mersz hozzá odamenni 3 hónap után? nem harap
13/13 One of the Anonymus válasza:
"Azzal te jársz..." ezt az idézetet másodikosok mondják.Meg ha tetszik neked akkor igaz hogy mit foglalkozol más véleményével? És talán rejts el rejtet utalásokat arra, hogy tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!