Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indokolatlanul vertem be neki egyet?
Figyelt kérdés
Harmadikos lány vagyok, idén iratkoztam át ebbe az iskolába. Mondhatom azt, hogy mivel csinos vagyok, szép arcu és az öltözködésemmel is kitűnök a tömegből(nem a r!b.nc öltözködéssel..) mondhatom , hogy a jo csajnak számítok az osztályba, és ezt most nem szeretném ha egyesek nagyképűségnek vennék.. Észrevettem, hogy egy-két osztálytársamnak bejövök(van barátom), próbálok mindenkivel kedves és aranyos lenni, de néha már két ember ugy felidegesít.. Kb. visszamaradtak a fejlődésben vagy én nem tudom, mindkettőnek feltűnési viszketegsége van nem sorolom hogy miért:)Néha van hogy a kapucnimat a fejemre huzza? Meg random ugy simogatja meg a fejemet mint egy kutyának? Eleinte tűrtem, viccnek fogtam fel, de aztán már többször előfordult, szóltam neki csúnyán már, hogy befejezheti mert szétverem. Csak röhögött rajta mert ugye én olyan aranyos vagyok:) Aztán ma szintén kutyasimogatással kezdte, a másik meg felhuzta a kapucnimat a fejemre nem tudom mi értelme , ugyhogy rászóltam, hogy én mondtam hogy beverek egyet azt ököllel jol hasba vertem:) Azt csak lesett... Neki állt feljebb, hogy én mit ütöttem meg ilyenért.Szerintetek is indokolatlanul tettem vagy igy legalább visszavesz a p.f.jábol?... Ha nem akkor beverek neki még kettőt és akkor majd helyre teszi magát, hogy tudok én k.csog is lenni nem csak aranyos..:)2013. dec. 2. 14:43
11/13 anti paladin válasza:
Jól tetted, én se bírom ha ennyire megsértik a személyes terem. Mondjuk megnézném ki simogatná a szőrös fejem. xD
12/13 anonim válasza:
Készülj fel, hogy ettől a pofánvágástól hirtelen sokkal szexibb lettél az egész suli számára ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!