Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és én is neki, de egyikünk sem vallja be a másiknak, és most a suliban is van olyan hogy karácsonyi ajándékot kell adni.... én énnekem neki kell ajándékot adnom. (lehet kicsit zavarosan írtam, de nem tudom máshogy megfogalmazni:D) Szóval a kérdés az lenne, hogy MIT VEGYEK NEKI?:)) előre is köszii:D

2013. dec. 2. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy marcipán szivecske? :)))
2013. dec. 2. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy hívják a gyereket?
2013. dec. 2. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Az első válaszólónak: köszi:D ez aranyos:3

Második: szerinted le fogom írni?

2013. dec. 2. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem h leírod, hogy "Marci", akkor abból lesz vagy 90 az országban :)

Amúgy ne adj neki semmi "szerelmes" dolgot, hanem adj valami olyat, aminek tuti, hogy örülni fog. Tehát pl. ha szereti a Forma 1-et, vegyél neki egy kisautót. Ha szereti Kosztolányit, vegyél neki Kosztolányi-kötetet. Valamit, aminek azért fog örülni, mert az érdeklődési körébe vág, és amiről azért tudod, hogy örülni fog neki, mert ismered őt. Ez sokkal többet ér, mint bármilyen marcipeánszív. Szerintem.

2013. dec. 2. 15:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát am..a nevét azért nem írom le. De a válaszod köszönöm szépen:)
2013. dec. 2. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg lehet "egyem meg a szivedet" partit csapni, ahol szépen megeszitek a szivecskét ketten. (remek ismerkedős randi program nem? :))))
2013. dec. 2. 15:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez most poén? Mert nem vicces.

Amúgy nem, mert suliban van! Nem az én fejemből kipattant ötlet, hogy én most karácsonyi ajit adok neki.:D Suliban kell átadni.

2013. dec. 2. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd rájössz, hogy az élethez kellene ilyen poénok, és bátorság megélni azt, mert erre fogsz emlékezni 90 évesen is.
2013. dec. 2. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Majd megértem, csak nem ma s nem most!;D
2013. dec. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!