Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti mit tennétek? Kétségbe estem!
A lányom elment jégkorcsolyázni a hétvégén, ahol kiugrott a válla, mert elesett. Utólag kiderült, hogy az egyik testnevelő tanárával ment el. Ő is vitte be a kórházba, valamint a férfi hozta haza.
Miközben a lányom mosakodott, a számítógépét használtam, mert kerestem valamit a neten. Facebook-on be volt jelentkezve és láttam, hogy a férfivel leveleznek. Majdnem dobtam egy hátast! Az jött le az üzenetekből, hogy viszonyuk van. A férfinek meg két gyereke... Ráadásul a férfi képei közt találtam egy olyat is, amin a lányom van
Ti mit tennétek? A lányom 19 éves, a férfi 35
Időpont ma 00:27
valóban :D
akarom mondani nős-gyerekes férfi...
Szerintem a férfit kéne felelősségre vonni:
1.mert ő az idősebb,és neki kéne tanárként több eszének lennie 2. mert az ember mindig a saját gyerekét védi
18: "Szerintem a férfit kéne felelősségre vonni: "
Mégis miért kellene egy nagykorú nő anyukájának számon kérnie a lánya nagykorú szexuális partnerén a hűséget? Hogy ez kinek mennyire fekszi meg a gyomrát, az más kérdés, nem korrekt, az tény. De anyuka mit akar pattogni? Ha a lánya a főszereplő a legújabb Anál Amál kalandjai filmben, akkor sem tehet semmit.
Ebben 3 ember érintett akinek köze van az egészhez, a szeretőnek, a férfinek és a feleségnek. Anyuka hallgasson most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!