Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

nem igazán :D de a hangját imádom (L)
15/L

cecki :) nem a guns n´roses énekese? :) nyam nyam..
majdnem hasonlit a Poison énekesére (Bret Michael)
:) nem?
20/L

Naa, azért a Guns és a Poison nem szeretik egymást :D
Egyébként, kérdező, nem sikerült túl előnyös képeket kiválogatnod Axl-ről :P Ezerszer jobb fotókat is csináltak már róla..

jó régi képek....tényleg jól nézett ki akkor.
Jó még mindig jól tartja magát testre,de én úgy veszem észre,hogy nem tud megöregedni/nem viseli jól....
Fonatokat tetetett a hajához,mert már különben kopasz lenne/kopaszodna erősen,olyan túl fiatalos cuccokat hord(na jó azzal nincsen baj,jól néz ki bennük),de a feje gázos,hajviselete....
Érdekes,James Hetfield pl. meg tud öregedni normálisan,nem fonat a hajához,nem botoxoztat,és mégis azt mondom,MOST jobban/normálisabban néz ki Hetfield,pedig őt soha nem tartottam se jóképűnek,se vonzónak.Én szeretem,ha egy ember meg tud öregedni anélkül,hogy foggal-körömmel kapálózna a fiatalabb kinézetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!