Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan lányoktól kérdezek, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányoktól kérdezek, aki nincsenek megelégedve a mellükkel (akár forma, akár méret miatt). Ti gondolkodtatok már azon, hogy megcsináltatjátok?

Figyelt kérdés
Számotokra mi szól ellene? Mellette? Persze mindenki írhat véleményt a témáról:D Kort nemet is írjatok légyszíves!
2013. dec. 1. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én az esküvőnk után elkezdtem lefogyni, szóval nekem a fogyástól ereszkedett meg, így a formájával van bajom.

Szilikont nem szeretnék, csak felvarratni. Viszont pénzem nincsen rá, és a férjem se nagyon örülne, ha kés alá feküdnék csak ezért.

27/N

2013. dec. 2. 04:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Formája miatt nem szeretem. Fogytam, és eléggé megereszkedtek, plusz a nagy bimbó udvar se tetszik, szóval, ha lenne lehetőségem, megcsináltatnám, csak a hegesedéstől tartok, meg ugye keret nincs rá (ha lenne annyi pénzem hogy megengedhetném magamnak, szerintem akkor is másra költeném, szóval azért nem annyira központi kérdés).
2013. dec. 2. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem a formája tetszene, csak nagyon kicsik, alig van mellem. ami a műtét ellen szól, hogy félek tőle, a férfiak nagy részének nem tetszik a szilikon mell, és félek a jövőbeli komplikációktól is. de talán mégis megcsináltatom, ha lesz rá lehetőségem, mert egyszerűen nem bírom így elfogadni magam.:S:(
2013. dec. 2. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Sokszor gondolkodtam már rajta, de mindig elvetettem az ötletet. Viszont később újra eszembe jut... Igazából még nem tudom. Talán ha 18 leszek és lesz egy jól fizető munkám, akkor megcsináltatom. (Nem kell lepontozni, köszi)

15/L és 75A :/

2013. dec. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!