Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nagy baj az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nagy baj az, ha valaki normális lány?

Figyelt kérdés

Azt hittem,csak általánosban van az,hogy a fiúk csak a gazdag,buta,kegyetlen lányokért vannak oda.Sokszor hallom a fiúkat sírni,hogy nincs egy normális lány sem, én az vagyok és még csak észre sem vesznek:(

szabadidőmben nem halálrészegre iszom magam,hanem inkább főzőcskézek, próbálok jól öltözködni,külsőmre se lehet mondani hogy ronda lennék, soha nem tudnék senkinek sem ártani, 19 éves vagyok és még csak le sem feküdtem senkivel,mert nem jött el az,akivel meg tudtam volna tenni.csak hallgatom hogy 'tegnap 3 sráccal smároltam,2vel meg lefeküdtem,de nemtudom melyikekkel'

nekem is ilyen plázar_bivé kéne válnom ahhoz,hogy észrevegyenek?

belefáradtam abba,hogy várjak arra,hogy egy normális srác rámtaláljon végre:(

2013. dec. 1. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd, én buknék rád szerintem, de juszt, hogy 200 km-re laksz minimum :S
2013. dec. 1. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:

"de normális nem nagyon akadt közöttük."

Tehát ha jól értem, nem volt elég nagy a szájuk, a bicepszük, és nem játszották előtted a keménycsávót.

Az ország tele van normális srácokkal, akik normális lányt keresnek, csak nektek ők nem kellenek, mert nektek az agyatlan gyökerek az etalonok.

Amúgy hol laksz?

2013. dec. 2. 00:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Mintha csak engem írtál volna le. Meg tudlak érteni! 19/l
2013. dec. 2. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom lányok. Én nem vagyok normális, úgyhogy engem ne is keressetek :D

Mindenki azt mondja rám, hogy normális vagyok meg jófej, mégsincs barátnőm szóval nagy eséllyel nem ismernek eléggé. Valami gixer biztos van csak meg kéne tudnom mi :P

2013. dec. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!