Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideje vagytok regisztrálva itt gyk-n?
A válaszok nagyjából olyannak hatnak, mint valami anonim csoportterápián lennénk :)
Könnyítek a lelkemen, én egy éve regeltem, és mostanában eléggé sokszor feljövök.
Ja amúgy fura érzés amikor évek után visszaolvasod a régi kérdéseket, és akkor elgondolkodsz azon, hogy a kurvа életbe, akkor is itt lógtál, és most is, és hogy elmegy melletted az élet, miközben te baromságokkal töltöd az időd XDD
Aztán miután ezt megállapítottad, reflexből már írod is a böngészőbe, hogy gyak... amiből az már dobja is ki a gykorikérdéseket, és tovább bаszod el az értékes időt itt xD
Ja és arra is emlékszem, hogy az volt az első kérdés, amire válaszoltam, hogy egy anyuka aggódott, hogy a gyereke zöld színűt fosik.
Így visszagondolva furcsállom, hogy 12 évesen ez a kérdés ösztönzött a regisztrációra xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!