Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha egy fiúnak szép a kézírása, az már lányosnak számít? F/19
Szerintem nem gáz. valószínű, hogy hasonló cipőben járunk, mert én is igényes vagyok a kézírásomra. a gimiben a csajoknak én feliratoztam a kazettáit, mert szebben írtam, mint ők. Ez persze nem ma volt, hanem még a CD előtti időszakban.
Azt veszem észre, hogy manapság sem szépen, sem helyesen nem tudnak írni az emberek (tisztelet a kivételnek, ráadásul nem is érdekli őket, mondván, hogy ők megtanultak írni, te meg tanulj meg olvasni.
Nem hiszem, hogy férfiatlan, vagy homoszexuális lennék, mert feleségem és gyermekeim vannak ...
Én is 19 éves fiú vagyok és nagyon szépen írok, bár szerintem ez azzal van összefüggésben, hogy én művészlélek vagyok :)
Egyáltalán nem gáz, sőt, örülj neki, hogy ilyen a kézírásod.
Egyébként ez a meleg téma már annyira sok, hogy az nem igaz. Akármit csinálsz, ami kicsit eltér a megszokottól, arra mindre rá lehet mondani, hogy az vagy. Ennyi erővel régen az összes férfi homár volt, mert mindenkinek szépen, cikornyás betűkkel kellett írnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!