Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak miben kéne aludnia az első együttalváskor?
csak mert látom, a lányok szeretik itt kiírogatni, h miben aludjanak ilyenkor, és ilyen kérdést még nem láttam fiútól, ezért érdekel, hogy ti lányok, mit gondoltok ilyen esetben. miben kéne aludnia egy fiúnak, ha a barátnőjével alszik (először alszanak együtt, tehát ne írjátok, h meztelenül:D)
köszi
17/F
Azért nem teljesen mindegy... :)
Igaz, én már túl vagyok a 40-en, de nem tudom, anno hogyan reagáltam volna le, amikor a páromnál aludtam, ha kiskacsás, vagy macikás pizsi lett volna rajta...
Lehet, most nem lenne a férjem. :D
Tehát: elsőre semmi extrém! Bohókás mintás boxer még elmegy, bármilyen boxer, divatos (nem nagypapa feeling!) fecske OK.
Ha fázol, bármilyen kényelmes, akár kinyúlt póló OK.
Pizsama csak akkor, ha hideg van, és sima egyszerű pamut, vagy flanel pizsi, de még ezzel is óvatosan bánnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!