Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokak szerint miért az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokak szerint miért az a szexi ha valaki k. rvásan öltözködik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Csak akkor, ha csaj. Azért, mert látod a portékát még mielőtt megvennéd. Nem rajongok a zsákbamacskáért. (hűűű ebből milyen lepontozás lesz.)
2009. nov. 21. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
"Sokak szerint miért k*rvás az ha valaki szexin öltözködik?" lenne a helyes kérdés.
2009. nov. 21. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

2.-nak teljesen igaza van.

1.

2009. nov. 21. 19:46
 4/11 A kérdező kommentje:
szerintem (nő létemre) az a szexi amikor adott csaj jól néz ki, a testalkatához illő ruha kellően elég testrészt tár ki, pl dekoltázs, de nem olyan ahol egészen a csajnak a hasáig be lehet látni..., hozzá még a fenéken lévő "miniszoknya" ami szinte már öv vastagságú
2009. nov. 21. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg irigy vagy azokra akiket megnéznek a férfiak.
2009. nov. 21. 21:30
 6/11 A kérdező kommentje:

imádom ezeket a nagyon frappáns visszavágásokat: mert biztosan irigykedsz a másikra... :)

gratulálok, hogy csak ennyire tellett, remélem, most nem fogok beletaposni a lelkivilágodba, de nem vagyok rájuk irigy, csak sajnálni tudom őket, hogy a testük kiárusításával tudják csak felhívni magukra a véleményüket :), van ezer meg ezer sokkal szebb nő, akik sokkal kifinomultabban öltözködnek akikre azt lehet mondani, hogy dögös, és nem rakja ki a kirakatba a melleit

2009. nov. 21. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:
24%

hihi, micsoda indulatok, ha fullos lenne az önbizalmad, nem bizonygatnád, hogy te jobb vagy.

részemről egy 'kifinomult' nő, aki szalvétával fogja meg a brét is, kevésbé csigáz fel, mint egy olyan nő, akin látszik, hogy addig nem engedi el a farkamat, amíg van benne szusz. persze ehhez nem kell kint lenni a mellének.

az öltözködés kommunikáció. ha finomkodó szexet akarsz a fasziktól, öltözz angol úrikisasszonynak. ha férfit akarsz, aki rendesen megreszel, akkor öltözz úgy, ahogy a férfiaknak tetszik.

és hadd ábrándítsalak ki: a nő személyisége csak akkor jön számításba, ha az ágyban minden rendben.

2009. nov. 21. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

hát engem farmerban és kivágott póló nélkül is megnéznek elég rendesen a férfiak,még az is aki csajjal van XD és nekem nincsenek olyan cuccaim,és sztem igen gáz,hacsak nem a sarokra készül...mindent megmutat magából...nem lehet nehéz préda... De biztos én is féltékeny vagyok XD jáááááájjj emberek...én a barátomnak öltözöm max úgy,a hálószobában...de biztos nagyon szexi és iqbajnok aki 7fokban kilógatja a segge lyukát is...majd nézhet bután (és szexin) a kórházban a dokikra vesemedencegyuszival XD

boccs sztem viccesek...és az ilyen magamutogatók 1pasinak se kéne feleségnek,ezek az 1patronosok!!(extramini szoknya,műszőke haj,hasig kivágott póló stb... ezekre gondolok+nyafis k.urvás viselkedés)

23L

2009. nov. 22. 00:07
 9/11 A kérdező kommentje:
na, végre egy értelmesen gondolkodó ember :D, és utolsó előtti, én nem bizonygatok semmit, nem tudom, hogy neked mi az..., és nem a kis úriasszonyokra gondoltam, és igenis, ők is lehetnek vadmacskák az ágyban, de látszik hogy neked csak kis sarkik jutnak ;)
2009. nov. 22. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

ó, a jól ismert legenda az alamuszi nyusziról, aki nagyot ugrik. milyen kár, hogy a valóság rácáfol a létezésére.

de tudom, honnan indul az egész. a jólnevelt kislányok, akik lenézik a szerintük k.rvás nőket, azt hiszik magukról, hogy jók az ágyban. :D

és ha neked 'sarki' minden nő, aki nem fél kimutatni, hogy szereti a brét, akkor inkább jusson nekem csak olyan. a többit meg tolja a sok 'erkölcsös' (=gátlásos) fatökű nyomi, nekik is kell valami.

2009. nov. 24. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!