Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért csak a jóképű férfiak érdeklik?
Nem mindegy mit mondasz, de a kérdésed alapján lerí rólad, hogy egy agyhalott vagy, szóval nem, nem az arcoddal van a baj, hanem ami mögötte van.
Rinyáló nőgyűlölő fiútömeg minuszai és fröcsögése 3,2,1...
El kell, hogy mondjam én nem vagyok egy Adonisz és sosem voltam a nők bálványa. Valahol örülök neki, hogy ez így van mert így ki tudom szűrni ki a felszínes. Hiába szép egy nő, ha belül üres és csak felszínes dolgok dominálnak neki és nem veszi észre igazi értékedet. Persze sikerülhet, de boldog nem leszel az ilyen nőktől. Nem a külsőről van szó, hanem arról, hogy neki te csak egy tárgy vagy a szemébe akit kihasznál aztán eldob, mint egy használt papír zsebkendőt.
32/F
Genetikailag így vannak kódolva, mert ösztönösen szép apától akarnak szép utódot. Aki bármi mást mond vagy ronda vagy hazudik.
"A legszebbektől kívánunk utódot, Hogy sose múljék a rózsa, a szépség..." W. Shakespeare
mekmester:
Csak azt nem vetted számításba, hogy mindenkinek más a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!