Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

Ez NEM FOG MEGTÖRTÉNNI,csak kíváncsi vagyok hogy ki mit tenne!

Szóval van két fiú is aki tetszik nekem nagyon.Az egyikkel össze fogok jönni,(ő fiatalabb nálam kicsivel)szerelmes vagyok belé,de a másik felé van egy leküzdhetetlen vágyam.Mégpedig az hogy mielőtt még összejövök a másik sráccal,szeretnék vele egyet csókolózni.De csak mert tök jól néz ki,és szeretném tudni hogyan csókol.Szóval szerintetek mi a helyes?Megmondani ennek a srácnak hogy én ezt szeretném de csak titokban,tudjátok,ha ő is benne van,márpedig tuti hogy benne lenne mert ez csak egy csók,és egyszeri alkalom és titokban maradna.Én pl.kipróbálnám.Vagy a másik variáció hogy nem teszem meg azt amit szeretnék hanem boldog leszek a másik,fiatalabb sráccal.Ti mit tennétek?

Goromba,káromkodó válaszokat nem kérek!!Mégeccer mondom hogy ez csak kitalált helyzet!!

2013. nov. 30. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kitalált helyzet szóval kitalált válasz sincs.
2013. nov. 30. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
de most na!én például smaciznék mindkettővel ha megtehetném!
2013. nov. 30. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
És akkor mi tart vissza ?: )
2013. nov. 30. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Innen csak pár lépés a rüfkeség aranyom... Elméletben ügye.
2013. nov. 30. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Látszik, kérdező, hogy fingod sincs a szerelemről. Szerelmes ember egyenesen viszolyog a párján kívül másnak a csókjától.
2013. dec. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!