Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KI van meg itt? Varjatok mar a karacsonyi idoszadot itt? VAJON visszaternek a nyari ikonok? :-)
Ezt mire mondtad 1-es?
Miről maradtam már le megint?
Amúgy én várom:)
Teleeszem magam házi sütivel és röhögök apukámon meg papámon ahogy részegen depiznek:D
Közben mamám majd még javában főzőcskézik anyukám meg apukámmal veszekszik,hogy hagyja már abba az ivást..
Aztán megunom és kimegyek a ház elé sétálni egy kicsit,de aztán meglátom,hogy a pletyis vénasszonyok még mindig a padon ülnek szóval meggondolom magam és visszamegyek.Ilyenkor szokott tudatosulni bennem,hogy már nincs menekvés,busz meg csak 3 óra múlva jön.És ha ez még nem lenne elég a tv-ben is csak azt a sok amerikai moslékot adják,nekem meg azt kell nézni,mert idézem "olyan ritkán csinálunk valamit közösen"...hmm milyen szép is a karácsony,ez a kedvenc ünnepem:D
És veletek mi a helyzet?
16/l
utálom a karácsonyi jópofizást, úgyhogy egyedül elmegyek vmi fürdőbe vagy soppingolok egy jó inget meg öltönyt.
akkor legalább azt kapom amit akartam, és nem azt amiről más azt hiszi hogy jó:D
meg most is valszeg lelépek addig a gyíííikba ameddig megy ez a karácsonyi nyáláradat:D
gyomrom kifordul
22szépfiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!