Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez kizáró ok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez kizáró ok egy kapcsolatnál?

Figyelt kérdés

Lehet hü_lyeségnek fog hangzani de nekem emiatt van nullán az önbizalmam kb. Szóval van egy emésztési betegségem (IBS ha valaki tudja esetleg mi az) ami nem igazán gyógyítható, és ami a leglényegesebb hogy puffadok. Tudjátok az milyen, nagy ronda has (ami nem háj szóval nagyon visszataszító). Egyébként nem vagyok olyan csúnya, vékony is vagyok (ami miatt mondjuk mégnagyobbnak látszik a hasam fú de jó..) de ez a hibám van, és emiatt ismerkedni sem merek, mert ha oda kerül a sor hogy meglátja, félek, elhajt a fenébe. És nem csak esztétikailag, de egyébként is hátrány, pl étterembe nem nagyon járhatok, vagy max nagyon keveset tudok enni az meg gáz hogy otthagyom.. szóval alig bírok enni valamennyit általában.

Nos, ennyi lenne az egész.. vagy erősítsétek meg hogy esélyem sincs találni valakit vagy adjatok egy kis reményt, mindegy, de bizonytalannak lenni a legrosszabb. :))

Esetleg még arra gondoltam hogy egy hasonló betegségben szenvedővel ismerkednék, de általában az emberek nem ez alapján keresnek párt haha. Szóval ha esetleg van ilyen itt, ti hogy vagytok ezzel, van párotok? Köszönöm a válaszokat. (amikre holnap fogok reagálni mert most megyek aludni.:))

18/L

2013. nov. 29. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy olyan nagy az a has?
2013. nov. 29. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
szexben nem zavar, egyébként meg gyógyítható
2013. nov. 29. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Csak Te fújod fel ezt a dolgot! Beteg vagy, oké, de ebben semmi elfogadhatatlan vagy kellemetlen nincs, és ha jól értem igazából nem gátol a betegséged semmiben.

Nyugi, találni fogsz Te is egy normális srácot!:)

2013. nov. 29. 23:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Jártam egyszer olyan lánnyal, akinek több testi hibája is volt, közte olyan is, ami első ránézésre látszik. Semmit nem befolyásolt ez a kapcsolatunkban.
2013. nov. 30. 00:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ez tényleg megnyugtatott valamelyest! :)) Remélem tényleg fogok találni valakit akit ez nem zavar és el tudja fogadni!
2013. nov. 30. 08:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Én pont akkor ismerkedtem meg a párommal, amikor voltak a sorozatos emésztőrendszeri vizsgálatok és a mély ponton voltam ilyen szempontból, azóta kiderült h IBS-em van, én is állandóan puffadok és a többi kellemetlen tünet. De, azóta elvettek feleségül, és tényleg aki normális és szeret, tökre megért :)
2014. febr. 27. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy nekem is az van, egy csomó tünettel, ami eléggé rosszul hat az önbizalomra, és bizony - ahogy én fogalmazok - "megöli az intimitást".

Ettől még te lehetsz vonzó és boldog is, de a legjobb az lenne, ha meg tudnál gyógyulni, illetve a minimálisra csökkenteni a tüneteket. Nem is azért, hogy másnak tetsszen, hanem mert Te éreznéd magad jobban tőle.

Persze nem könnyű, de ha én találok megoldás(oka)t a saját bajomra, akkor majd megírom neked is, addig is fel a fejjel! Az normális emberek meg nem felszínesek, hogy ez kizáró ok legyen, emiatt ne fájjon a fejed! :)

De mondom: csak meg lehet oldani, nem lehet ez annyira gyógyíthatatlan, csak nagyon összetett és nem annyira ismerik az okait, könnyű ráfogni mindent, a pszichés tényezőket megtalálni, megoldani, megváltoztatni pedig valóban nem egyszerű.

A lényeg, hogy Te legyél erősebb ennél a kis köcsög IBS-nél, nőként ezzel együtt is lehetsz tökéletes.

Minden jót!

22/F

2014. jún. 2. 02:15
 18/18 anonim válasza:

Lehet hogy hülyén fog hangzani, de örülj neki, hogy "csak ennyi" bajod van. 19 éves vagyok, a barátnőm 20. Nála most 1 éve diagnosztizáltak IBS-t, de hónapról-hónapra egyre durvább lett. Eleinte csak a hasa fájt kicsit, most viszont felváltva hasmenése, vagy székrekedése van (plusz a puffadás mint neked, és neki ki is jön, és szégyelli előttem is). 2,5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de nem tudom meddig bírom. A betegsége tönkretette a kapcsolatunkat. A szexuális életünk 0. Ugyanez értendő bármi másra, alig járunk el otthonról. Csak azt akarom mondani, hogy minél hamarabb nézz utána gyógymódoknak, mert ez nem igaz hogy gyógyíthatatlan. Valóban, gyógyszerek nem hatnak rá, mert általában lelki okok miatt alakul ki, tehát ezt magadban kell megoldanod.

Sok szerencsét a felépüléséhez!

2014. szept. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!