Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk mennyire hasonlítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mennyire hasonlítanak az apjukra felnőtt korukra?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon jóképű, viszont az apja, hogy finoman fogalmazzak, nem túl sármos. A barátom is ilyen lesz 45 évesen?
2013. nov. 29. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10.

nincs leirva, saját szubjektiv mintavétel alapján mondtam. De ott nagyon működik

2013. nov. 29. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól függ kire hasonlít. Ha az anyukájára, akkor nem. Mindig azt a szülőt nézd meg, akire hasonlít a barátod. Olyan lesz öreg korára.
2013. nov. 29. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
A postás a bűnös, ez biztos.
2013. nov. 29. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:

a legtöbb emberen öreg korában is látszik, hogy helyes volt-e fiatalon.

hiába ráncosodik és aszódik a csontra a bőr + táskák + foltok ... főleg a csontok és az izmok formája adja ki az arányokat, hogy "szép"-e valaki vagy sem.

vagyis a barátod 45 éves korára sem lesz olyan arcra, mint az apja, ha már most sem.

Alkati hasonlóság gyakoribb inkább, pl. hízékony apának hízékony gyereke, de ez sem feltétlenül.

2013. nov. 29. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Az édesapám eléggé hasonlít a nagyapámra, de én meg inkább az anyai nagyapámra ütöttem.
2013. nov. 29. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!