Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagy r*bancság?
Figyelt kérdés
van egy lány a táncórákon, aki mindig extra szűk leggingsbe van és betűri a szűk pólóját... ehhez hasonlóan (persze nem magassarkúban van) [link] 2013. nov. 29. 18:44
11/25 anonim válasza:
Szerintem idiota vagy.
Tancoran mibe kene lennie, bundaban meg vasalt bakacsban, vagy mi az isten? A r.bancsag nem a ruhanal kezdodik, hanem a viselkedesnel es felfogasnal, persze te ezekhez a szavakhoz meg kicsi vagy.
12/25 anonim válasza:
A táncosok általában arra törekednek, hogy kényelmes ruhákban legyenek amik nem zavarják őket tánc közben. Csak nem vehet fel egy szoros farmert meg egy anorákot amiben mozogni sem bír...
13/25 anonim válasza:
Jól gondolom,hogy ti sem vagytok még 16 évesnél idősebbek?!
14/25 anonim válasza:
ja, tök nagy ri---ság, hogy jobban néz ki nálad. hogy merészeli?? -.-'
15/25 anonim válasza:
Aki szexin öltözködik az még nem feltétlenül ribi.
16/25 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem minden lány trampli, már így is túl sok van.
17/25 anonim válasza:
Táncórán van nem a kisdoktoriját kell megvédenie.
18/25 anonim válasza:
Ne ítélkezzetek külső alapján! Nem minden ember egyforma!
19/25 anonim válasza:
1. nem tudjuk hogy viselkedik 2 azt sem hogy milyen táncra jár... :D senki oldalán nem állok de én is így megyek táncra a pólót betűröm hogy ha szaltó van vagy valami ne csúszkáljon és ne az zavarjon be...És ez feszül kényelmes csúszhatok mászhatok benne ha kell xd nem éreztem magam r****cnak eddig O.o Akkor most r****c vagyok? :D
20/25 anonim válasza:
Miért lenne riba.cos ? Attól még nem riba.c mert jól öltözködik. IRIGY VAGY ENNYI AZ EGÉSZ !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!