Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha halálosan szerelmes vagyok a csajba, de ő csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Azt hittem eddig, hogy ilyen nem létezik....... Mit tennétek a helyemben? :s2013. nov. 28. 21:41
11/17 anonim válasza:
Add meg neki, aztán mondd azt, hogy neked is jó, hogy csak szex, beszéljétek meg a folytatást, de kösd ki, hogy oké, de tilos belédszeretnie. ;) És persze engedd el az érzéseid szintjén, hogy teljesen laza lehess. Találj ki valaki mást, egy fiktív lányt, és arra irányítsd át az érzéseidet.
Így könnyen lehet, hogy rövidesen belédszeret, és akkor a kellő időben "visszaszerethetsz" belé.
13/17 October15 válasza:
most írjam le ?:D hosszú sztori lenne.. de maradjunk annyiban h utána a galambot is röptében lőném ki :D
14/17 anonim válasza:
Hogy mit tennék? Nos nem is tudom szóval van egy csaj aki külsőre (is) nagyon bejön és azt mondja lefekszik velem egy csomószor csak úgy. Szerintem szilvás buktát csinálnék te meg kösd fel magad!
15/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jó. Gyönyörű a csaj.
De nekem nem elég csak "tömni".. Én többet akarok.. Annyira szeretem a személyiségét, annyira okos. Megőrít, hogy ő csak ennyit lát bennem... :(
2013. nov. 29. 16:10
17/17 Snort22 válasza:
Na mi történt összejöttetek ? : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!