Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj 13 éves, a fiu 19, szerintetek sok a korkülömbség?
Figyelt kérdés
#gfhddudnlk
2013. nov. 28. 21:09
11/15 anonim válasza:
Szóval akkor te a csaj vagy. Hát ezt felejtsd el.. Te még a viccnek élsz meg minden. De a pasi az túl idős. Én is 13 évesen sexeltem exemmel, de ő akkor is csak 15 volt.. és én két hónapjára rá lettem 14. (és nem vagyok se ribi meg nem k...rok fűvel fával !) Hiába... ha lenne 15 maximum 16 éves akor nem lenne gond.. De 19... uristen :D egy normális csávonak, aki van 19 éves 17 éves annak nem a 13 éves kislányok kellenek.. Majdnem még a 17 éves csajra se néznek rá.. Gáz van a sráccal.
12/15 anonim válasza:
Meg lehet próbálni. De ha szexel próbálkozik akkor hagyd a pic sába.
13/15 anonim válasza:
Ha szex nincs úgy talán elfogadható... 17 - 23 as felállás szerintem már nem gáz.
Én azt mondanám, h ne is járás legyen még vagy 3 évig inkább csak haverkodás ...
14/15 A kérdező kommentje:
már tudom hogy nagyon sok a korkülömbség de hogy felejtsem el a fiut?Nagyon szépen kérlek titeket pár tippet!!!
2013. dec. 1. 18:11
15/15 anonim válasza:
a srác meg nemtom mit izgul KISLANY okra bár a szerelem kortalan és esetetekben van is rá egy fasza szakkifejezés :PEDOFILIA hahaha DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!