Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az intim mosakodószer segít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intim mosakodószer segít szerintetek?

Figyelt kérdés
Kb egy fél éve volt egy 2 hetes kapcsolatom egy lánnyal, azóta elég erős intim szaga van a péniszemnek, főként ha maszturbálok, a volt barátnőmnek is elég erős szaga volt. Szerintetek ez elmúlik, ha intim szappant vagy más ilyen tisztálkodásszert használok?
2009. nov. 21. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem ártana megmosni. Ha eddig nem mostad az elég nagy gond.
2009. nov. 21. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Szeretem a felesleges oltásokat:) Igen is rendszeresen mosom. Volt egy fitymafék műtétem 3 hónappal a kapcsolat előtt. Akkor azt mondták, hogy használjak kamilla teás lemosást a sexuális együttlét után, de 3 hónap elteltével úgy gondoltam eléggé összeforrt a sebem, ezért nem tettem.
2009. nov. 21. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy valami nyavalya van rajtad. máskülönben fél év alatt szerintem elmúlt volna... az intim mosakodó nőknek van kitalálva, az a hüvely pHjához van alakítva, gondolom van férfiaknak is, de nem hinném hogy segítene. kérdezz meg valami orvost neten keresztül.
2009. nov. 21. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak.

Van férfiaknak is intim lemosójuk.

Én azt használom.

SÁBA ez a termék neve rá leeht keresni a neten.

Egyébként a DM-ben kapható JESSA intim gél is jó, függetlenül attól, hogy nőknek van.

Nem csak a nőknek kell a savasságra figyelni, hanem a férfiaknak is.

Kérdező!

6-7 száz forint körüli a Sába ára, míg a JESSA 4-5 forint.

Nagyon, csak ajánlani tudom.

Elős lépésként, hogy mosakodsz, használj két hétig Canestent, majd utána pár napig folytasd.

Ha rendszeres nemi életet élsz, feltétlanül használd a SÁBA-t.

Ha tetőzik azzal, hogy érzékenybőrű vagy, akkor ennek a teméknek az illatmentes változatát ajánlom.

Remálem segítettem.

2009. nov. 21. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
4-5 száz ... bocs
2009. nov. 21. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
lactacyd ezt hassználom de ez asszem női
2009. nov. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!