Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mennyire jön be ha egy fiú testnevelés órán jól teljesít? Láb nélkül mászik kötelet, stb.
"Láb nélkül mászik kötelet"
Ez aztán teljesítmény :D:D
Ez a minimum elvárás jobb helyeken.Pedig én gépész suliba jártam.
Igen, egy átlagos! pasinak van olyan ereje, hogy kötélmászáskor csak a karját használja. Az hogy most mindenki olyan punnyadt, hát... :/
És amúgy totál lényegtelen mit produkálsz tesi órán. Bár a mostani felszínes csajoknak lehet imponálhatsz vele. De egyébként az biztos, hogy hátrányodra nem válik ha normális erőnléted van. :)
De ez a kérdés... olyan ariii. :) Áltsuliban kérdeznek ilyesmiket. (nem bántásból)
Mi akkor leszartuk hogy a másik srác mit csinált, nem nagyon érdekeltek a saját osztálytársaink (mivel őket láttuk tesizni, akit nem látunk még annyira se számít órán mit csinál), hozzánk ők még gyerekesek voltak.
Olyan szinten tojom le, hogy azt a rendelkezésemre álló szavakkal ki sem tudnám fejezni. Őszintén.
Olyan lány vagyok, akinek sosem volt a sport az erőssége, a szenvedélye még úgy sem, így az érdeklődésem is teljesen másfajta területeken terebélyesedik el. Ha egyformán bénánk lennénk, inkább az lenne előny, mert jó alap az együttérzéshez.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!