Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az h szinte minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h szinte minden fiu rapper-nek hiszi magát és úgyis ölözik? A lányok meg mint a droidok ugyan úgy néznek ki.

Figyelt kérdés

Gondlok itt ezekre:

csőgatya, tornacípő meg valami new yorkeres póló.

miért nincsenek rockerek?

2009. nov. 21. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
a tv reklámokban látsz igazi rockereket? ez a mostani divat. nem vagyok rocker, de ha valaki azt a fajta zenét kedveli az ő ízlése. ritka az igazi rocker banda is. a népszerű zene csatornán látsz ilyen fajta zenét? azok a zenekarok is már inkább a szolidabb öltözéket viselik.
2009. nov. 21. 09:04
 2/11 anonim ***** válasza:
rossz emberekkel veszed körül magad.
2009. nov. 21. 10:07
 3/11 anonim válasza:
54%
Sajnos amit elöttem lévők irtak ez így van,ez a "divat" mostanában -_-' szerintem szánalmas ahogy eggyesek kitudnak nézni és amekkora arc jár hozzá
2009. nov. 21. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
23%

hát nálunk a fiúk 80%-a discob_zinak öltözik, rózsaszín póló, fehér nadrág, fehér cipő, sál, 10 centi átmérőjű övcsat stb.

én rocker vagyok.

18/f

2009. nov. 21. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
barátommal mi is sokszor nézzük az utcán a kiscsajokat és tényleg mind egyforma cuccban van szinte:D jókat röhögünk rajtuk, hogy sehol egy egyéniség, nem különbözik egyik se a másiktól!!a fiuk rappernek hiszik magukat, már annyira nem igaz mert ott azért vannak különbségek!pl ott a sok emo-s :D na azokon is jókat lehet röhögni, van h csak simán beleeresztem a képükbe!!! 24/L
2009. nov. 21. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Ekkora egy büdösgyökér kérdést. Óistenem.
2009. nov. 21. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:

menj el a mátrafüredi koliba, ott találsz bőven rokkert...

am mindenki úgy öltözik ahogy akar, leaglábbis szerintem.

2009. nov. 21. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy neked nem tetszik az ahogy mások öltözködnek, nem lesz pont a másik a nyomorék. Szerintük meg te öltözöl bénán. (Ha rocler vagy -és úgy is öltözködsz-, akkor szerintem is.)

Mindenki olyan rongyokat vesz fel magára, amiben jól érzi magát, és ami neki tetszik.

Amúgy ez mióta Szerelem, szex témakör?

2009. nov. 21. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert lemásolják mások stylusát. a rockerek se jobbak, és egyik stílus követői sem ilyen szempontból.. szertinem.. :D

Szerintetek manson minden nap 2óráig sminkeli magát, és a reggeli kávéjához beteszi a kék kontaklencséjét?

Mindenki csinálja azt amit akar.. (életfelfogásom..) :D

2009. nov. 22. 01:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha meg a rockerség lenne divat akkor mindenki azt fikázná szóval a divat egy fszság szerintem lekéne szrni hogy kinek mi tetszik vagy minek mutatja magát...Amúgy most tényleg minden segg fehérgatyás,sálas,conversecipős már rég nem a rap a divat...
2010. jan. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!