Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h szinte minden fiu rapper-nek hiszi magát és úgyis ölözik? A lányok meg mint a droidok ugyan úgy néznek ki.
Gondlok itt ezekre:
csőgatya, tornacípő meg valami new yorkeres póló.
miért nincsenek rockerek?
hát nálunk a fiúk 80%-a discob_zinak öltözik, rózsaszín póló, fehér nadrág, fehér cipő, sál, 10 centi átmérőjű övcsat stb.
én rocker vagyok.
18/f
menj el a mátrafüredi koliba, ott találsz bőven rokkert...
am mindenki úgy öltözik ahogy akar, leaglábbis szerintem.
Attól még, hogy neked nem tetszik az ahogy mások öltözködnek, nem lesz pont a másik a nyomorék. Szerintük meg te öltözöl bénán. (Ha rocler vagy -és úgy is öltözködsz-, akkor szerintem is.)
Mindenki olyan rongyokat vesz fel magára, amiben jól érzi magát, és ami neki tetszik.
Amúgy ez mióta Szerelem, szex témakör?
Mert lemásolják mások stylusát. a rockerek se jobbak, és egyik stílus követői sem ilyen szempontból.. szertinem.. :D
Szerintetek manson minden nap 2óráig sminkeli magát, és a reggeli kávéjához beteszi a kék kontaklencséjét?
Mindenki csinálja azt amit akar.. (életfelfogásom..) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!